Facebook Pixel Sportdog.gr | Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με ΠΑΟ - Ζέρβας: "Ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις Πίτερς και Μπολομπόι"
| 2022-12-30 11:31:00

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με ΠΑΟ - Ζέρβας: "Ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις Πίτερς και Μπολομπόι"

Sportdog Team
Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με ΠΑΟ - Ζέρβας: "Ευκαιρία να δώσουν απαντήσεις Πίτερς και Μπολομπόι"

Για την καλή ευκαιρία που έχουν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού να δείξουν οι Άλεκ Πίτερς και Τζόελ Μπολομπόι ότι μπορούν να ανταποκριθούν στα θέλω του Ολυμπιακού, μίλησε ο Νίκος Ζέρβας.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πηγαίνει όπως όλα δείχνουν στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ, όμως όπως είπε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τον Τάσο Νικολογιάννη, αυτό είναι μια καλή «ευκαιρία» για τους Άλεκ Πίτερς και Τζόελ Μπολομπόι, ώστε να αποδείξουν τι αξίζουν.

Παράλληλα, τόνισε ότι οι άνθρωποι των Πειραιωτών προτιμούν να προφυλάξουν τον Βούλγαρο διεθνή, ώστε αυτή η ενόχληση που έχει στον προσαγωγό να μην «μεταμορφωθεί» σε κάποια θλάση από την πίεση του ματς, που είναι πιθανό να το αφήσει εκτός δράσης για πολλές εβδομάδες.

Τέλος, σχολίασε ότι για την ομάδα του Μπαρτζώκα είναι σημαντικό αλλά όχι... ζωής ή θανάτου, ενώ εστίασε ότι στο γεγονός πως οι Κώστας Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ θα επωμιστούν το στενό και δυναμικό μαρκάρισμα του Ντουέιν Μπέικον.

Ακούστε όσα είπε:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags