Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Απρόβλεπτος Γιαννακόπουλος - Απόφαση για Ράντονιτς, φεύγουν παίκτες - Φέρνει... Μπέικον και NBAer!
Μπάσκετ
| 2022-12-31 22:20:00

Απρόβλεπτος Γιαννακόπουλος - Απόφαση για Ράντονιτς, φεύγουν παίκτες - Φέρνει... Μπέικον και NBAer!

του Pick n' Scroll
Απρόβλεπτος Γιαννακόπουλος - Απόφαση για Ράντονιτς, φεύγουν παίκτες - Φέρνει... Μπέικον και NBAer!

Οι αλλαγές στο πράσινο ρόστερ και οι δύο δυνατές μεταγραφές. Η ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλάζει τα δεδομένα στο Τριφύλλι. Τι θα γίνει τα επόμενα 24ωρα, τα... σύννεφα για τον Σέρβο προπονητή και οι προσθήκες που θα γίνουν.

Ο Παναθηναϊκός έχασε με ντροπιαστικό τρόπο από τον Ολυμπιακό και ο κόσμος του είναι αφενός αγανακτισμένος αφετέρου περιμένει τις αλλαγές, που προανήγγειλε το αφεντικό της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Οι «πράσινοι» είχαν μπει σε μία ροή τον τελευταίο καιρό και πιο συγκεκριμένα από τότε, που αποκτήθηκε ο Ντουέιν Μπέικον. Είχαν κάνει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα, ενώ ακολούθησαν καλές εμφανίσεις, αλλά οριακές ήττες σε Βαλένθια, Βαρκελώνη και με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Α1.

Περίμενε, λοιπόν, κανείς ανταγωνιστικό πρόσωπο αν μη τι άλλο χθες στο ΟΑΚΑ, παρουσία μάλιστα 20.000 φιλάθλων.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, όχι μόνο δεν ήταν ανταγωνιστικός, αλλά βρέθηκε ακριβώς στο άλλο άκρο: μία ομάδα ανέτοιμη για ένα τέτοιο παιχνίδι, χωρίς ψυχή και με τακτικό πλάνο της πλάκας απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο.

Ετσι ήρθε το 71-95 και μαζί η τεράστια απογοήτευση καθώς μάλιστα αυτή η ήττα ήταν η 10η συνεχόμενη από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιαννακόπουλος προανήγγειλε αλλαγές, αλλά σήμερα έγινε κανονικά προπόνηση χωρίς να απουσιάζει κάποιος. Το αφεντικό της ΚΑΕ είναι  απρόβλεπτο. Δεν ξέρει κανείς τι και πότε θα κάνει, αλλά αλλαγές δύσκολα δεν θα γίνουν.

Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς τα σύννεφα είναι πολλά, κινδυνεύει, σίγουρα, πάντως, θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Και θα αποκτηθεί ένας ψηλός και ίσως κι ένας δημιουργικός γκαρντ.

Η αγορά δεν είναι πλούσια, αλλά όπως βρήκαν τον Μπέικον οι «πράσινοι», θα προσπαθήσουν να βρουν κι άλλους παίκτες αυτής της αξίας. Είτε από το ΝΒΑ, είτε από την Ευρωλίγκα.

Παίκτες, δηλαδή, όπως είναι ο Σίνγκλετον, που ήταν και παλιότερα στον Παναθηναϊκό και ο Κρις Τσιόζα, που ήταν μέχρι πρότινος στο ΝΒΑ και ήθελαν παλιότερα οι «πράσινοι».

Την Δευτέρα υπάρχει παιχνίδι για την Α1 με τον Προμηθέα, ο περισσότερος κόσμος γιορτάζει την αλλαγή χρονιάς, αλλά στον Παναθηναϊκό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Και περιμένουν τον Γιαννακόπουλο να δουν τι θα αποφασίσει ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα, που ο καθένας καταλαβαίνει ότι είναι τρομερά δύσκολη.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η χειρονομία Μπαρτζώκα στο +22 και η… εντολή Αγγελόπουλων - Σκάει ανακοίνωση στον ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags