Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η χειρονομία Μπαρτζώκα στο +22 και η… εντολή Αγγελόπουλων - Σκάει ανακοίνωση στον ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2022-12-31 10:00:00

Η χειρονομία Μπαρτζώκα στο +22 και η… εντολή Αγγελόπουλων - Σκάει ανακοίνωση στον ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)

Η χειρονομία Μπαρτζώκα στο +22 και η… εντολή Αγγελόπουλων - Σκάει ανακοίνωση στον ΠΑΟ! (ΦΩΤΟ)

Τι έκανε ο κόουτς των Πειραιωτών και η "συμφωνία" με την διοίκηση της ομάδας. Πόσο ήθελαν στο Λιμάνι τη μεγάλη νίκη απέναντι στους Πράσινους και οι ραγδαίες εξελίξεις στο Τριφύλλι...

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Euroleague, καθώς όχι μόνο έφυγε με το διπλό στο ΟΑΚΑ και έδωσε απαντήσεις σε όσους βιάστηκαν να τον αμφισβητήσουν εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά δήλωσε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ήταν η διαφορά του με τον Παναθηναϊκό παραμένει χαώδης!

Οι «Ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο πολύ άσχημες ήττες και ήξεραν καλά πως εάν δεν νικούσαν μέσα στην έδρα των Πράσινων, τότε θα έμπαιναν σε μία φάση αμφισβήτησης, χωρίς βέβαια να υπάρχει προφανής λόγος. Η απουσία του κορυφαίου παίκτης ομάδας, Σάσα Βεζένκοφ, προκάλεσε ανησυχία πριν από το τζάμπολ πέριξ της ομάδας, όχι όμως στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας κόουτς που ξέρει καλά το ρόστερ του και το πιστεύει (γι’ αυτό άλλωστε και δίνει μάχες για να μην υπάρξουν αλλαγές, ακόμα και προς το θεωρητικά καλύτερο αφού θεωρεί ότι θα του χαλάσει τη χημεία!), ήταν ήρεμος και αισιόδοξος. Το έλεγε στους συνεργάτες του, το είχε συζητήσει εδώ και μέρες.

Ο Ολυμπιακός πήγε στο ΟΑΚΑ χωρίς να είναι σε καλή κατάσταση, δεν έπαιξε κάποιο… τρομερό μπάσκετ, ωστόσο αν «δεν σήκωνε το πόδι από το γκάζι» στο τέλος, θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει νικήσει και με περισσότερους από 30 πόντους. Οι Ερυθρόλευκοι πάντως ήθελαν όχι μόνο τη νίκη, αλλά και μία ιστορική διαφορά, μία διαφορά που θα «έκλεινε στόματα». Ήθελαν να… χτυπήσουν κάτω τον αντίπαλό τους και το πέτυχαν.

Δεν είναι τυχαίο πως στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου κι ενώ ξεκάθαρα το ματς έχει τελειώσει, ο Μπαρτζώκας όρθιος πανηγυρίζει έξαλλα και για αρκετά δευτερόλεπτα με γροθιά ενωμένη και τρέχοντας προς τους παίκτες του, ένα επιθετικό φάουλ (!) που κερδίζει ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης από τον Μπεικ, με το σκορ στο 48-70. Ο κόουτς ήθελε να «διαλύσει» τον Παναθηναϊκό τόσο για να δημιουργήσει πρόβλημα στον αντίπαλό του όσο και για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους και τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Οι ιδιοκτήτες άλλωστε της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έχουν δημιουργήσει μία… άτυπη βεντέτα με το Τριφύλλι, ειδικά, τα τελευταία χρόνια και μετά την επιστροφή από την Α2 θέλουν σε κάθε ματς όχι μόνο τη νίκη, αλλά και τις μεγάλες διαφορές. Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο το ξέσπασμά τους στο ΣΕΦ μετά τα μεσάνυχτα κατά την επιστροφή της ομάδας από το ΟΑΚΑ, όταν σε έξαλλη κατάσταση τραγουδούσαν μαζί με τους οπαδούς του «μέχρι τέλους»!

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι άκρως αντίθετο. Το κλίμα… μυρίζει μπαρούτι και οι εξελίξεις θα είναι ΡΑΓΔΑΙΕΣ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω Instagram, ήταν άλλωστε εκτός Αθηνών, ζήτησε συγνώμη και προανήγγειλε αλλαγές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως όσα θα γίνουν τις επόμενες ημέρες και ώρες θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην ομάδα. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα είναι ο πρώτος που θα «πληρώσει» την ντροπιαστική ήττα, αλλά όχι ο μοναδικός. Τo sportdog.gr μέσα στη μέρα θα σας μεταφέρει όσα θα γίνουν στο Τριφύλλι, πριν έρθουν και οι επίσημες ανακοινώσεις!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός για F4, δικαίωση Αγγελόπουλων - Όλοι στον αέρα στον ΠΑΟ, αποφασίζει ο Γιαννακόπουλος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags