Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σάσα Βεζένκοφ: Οι επόμενοι 3 Έλληνες μετά τον Βεζένκοφ - Κίνηση ματ Αγγελόπουλων για ΝΒΑ - Ανατροπή με Ντόρσεϊ
Μπάσκετ
| 2023-01-02 23:02:00

Οι επόμενοι 3 Έλληνες μετά τον Βεζένκοφ - Κίνηση ματ Αγγελόπουλων για ΝΒΑ - Ανατροπή με Ντόρσεϊ

του Pick n' Scroll
Οι επόμενοι 3 Έλληνες μετά τον Βεζένκοφ - Κίνηση ματ Αγγελόπουλων για ΝΒΑ - Ανατροπή με Ντόρσεϊ

Η νέα μεταγραφή που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ. Ποιοι θα είναι οι δύο παίκτες που θα περάσουν από το γραφείο των ιδιοκτητών της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ, το... χουνέρι που ετοιμάζουν στον Παναθηναϊκό, η γενναία αύξηση στον Βούλγαρο και οι εξελίξεις με τον ομογενή γκαρντ.

Ο Ολυμπιακός ζει πολύ όμορφες στιγμές, που δεν λένε να σταματήσουν. Την Παρασκευή, που μας πέρασε, ενώ ανέβηκε στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Σάσα Βεζένκοφ, έκανε περίπατο κόντρα στον Παναθηναϊκό, σκορπώντας ενθουσιασμό στους εκατομμύρια φίλους του.

Και σήμερα το μεσημέρι το κοντέρ της ευτυχίας ανέβηκε ακόμη περισσότερο, καθώς η ΚΑΕ κατάφερε κάτι που προσπαθούσε εδώ και καιρό: την επέκταση του συμβολαίου του Βεζένκοφ μέχρι το 2025. Ποια είναι η επιτυχία των Πειραιωτών; Το ότι κράτησαν τον παίκτη στο λιμάνι μέχρι το 2025 (ενώ το μέχρι πρότινος συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι του 2024), αλλά το κυριότερο είναι ότι έκαναν πιο δύσκολη την μετάβασή του στο ΝΒΑ. Τα out για το ΝΒΑ παρέμειναν, αλλά πλέον είναι με πολύ περισσότερα χρήματα. Και αν πάει τελικά ο 27χρονος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Ολυμπιακός θα χάσει έναν σπουδαίο και με ελληνικό διαβατήριο παίκτη, αλλά την ίδια ώρα θα πάρει ένα σούπερ ποσό. Όπως είχε γίνει και στην περίπτωση του Αλεξέι Ποκουσέφσκι, από τον οποίο πήρε 1 εκ. δολάρια. Στη περίπτωση του Βεζένκοφ μάλιστα θα πάρει περισσότερα.

Όπως, βέβαια, και με την επέκταση συμβολαίου, που έγινε, ο Ελληνοβούλγαρος θα πάρει πολύ περισσότερα χρήματα από ό, τι έπαιρνε μέχρι πρότινος.

Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έχει τελειώσει τις εκκρεμότητές του, καθώς θα πρέπει να ανανεώσει και τα συμβόλαια του Σλούκα και του Λαρεντζάκη, που επίσης λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Αν οι Πειραιώτες μπορούν να πάρουν και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, τότε θα είναι απόλυτα ευτυχισμένοι. Η περίπτωση, όμως, του ομογενούς γκαρντ είναι πολύ δύσκολη, καθώς προτεραιότητά του είναι το ΝΒΑ, ενώ αν επιστρέψει στην Ευρώπη, τον πρώτο λόγο θα τον έχει η Φενέρ.

Για Ελληνες παίκτες, πάντως, ο Ολυμπιακός πάντα έχει ανοιχτά τα μάτια του, περιμένοντας και τις εξελίξεις με τον Ντίνο Μήτογλου, που αναμένονται από μέρα σε μέρα.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλή αντίδραση Γιαννακόπουλου - "Έκαψε" παίκτη 900.000 ο Ράντονιτς - Έρχονται αλλαγές στον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags