Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Διπλή αντίδραση Γιαννακόπουλου - "Έκαψε" παίκτη 900.000 ο Ράντονιτς - Έρχονται αλλαγές στον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-01-01 23:00:00

Διπλή αντίδραση Γιαννακόπουλου - "Έκαψε" παίκτη 900.000 ο Ράντονιτς - Έρχονται αλλαγές στον ΠΑΟ!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Διπλή αντίδραση Γιαννακόπουλου - "Έκαψε" παίκτη 900.000 ο Ράντονιτς - Έρχονται αλλαγές στον ΠΑΟ!

Κρίσιμη εβδομάδα για τους Πράσινους, που ετοιμάζουν... ανακοινώσεις! Πέραν του αγωνιστικού, αντίδρασή θα υπάρχει από πλευράς Παναθηναϊκού και για το ΟΑΚΑ. Από την ΚΑΕ θέλουν εδώ και τώρα να δοθεί το κλειστό στον Εξάστερο με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί και ψηφιστεί στη Βουλή.

 

Παναθηναϊκός: Όπως σας ενημερώσαμε χθες, Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2022, οι παρατηρήσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς στην προπόνηση ήταν έντονες, μετά τη συντριβή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ από τον "αιώνιο" αντίπαλό του.  Η απόφαση του Μαυροβούνιου τεχνικού ήταν να περάσουν οι Πράσινοι πολύ ώρα στο βίντεο και στην ανάλυση του αγώνα, με σκοπό να δουν άπαντες τα λάθη τους. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο οι παίκτες τα... άκουσαν για τα καλά από τον Ράντονιτς.

Βέβαια, στο σημείο που έχουμε φτάσει οι φωνές ούτε φτάνουν, ούτε αρκούν. Μόνο με αλλαγές και μάλιστα μεγάλες μπορεί να γυρίσει το πράγμα και αυτές τις αποφάσεις μπορεί να τις πάρει, μόνο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ήδη, μάλιστα, η εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο (2/1) αναμένεται να έχει πολλές εξελίξεις. Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα κρίνεται απίθανο να μείνουν όλα ως έχουν. Είτε για παίκτες, είτε για ανθρώπους του (ευρύτερου) τεχνικού επιτελείου, θα σημειωθούν μεταβολές.

Ειδικά στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, οι κινήσεις είναι σημαντικό να τρέξουν έγκαιρα. Τα κενά είναι πολλά ειδικά στη γραμμή των ψηλών, ενώ δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης με την ποιότητα και το συμβόλαιο (περίπου 900 χιλ. ευρώ ετησίσως) του Γκριγκόνις, να μένει ουσιαστικά εκτός όλων των plays. Το σύστημα "δίνουμε την μπάλα στον Μπέικον και ο... Θεός βοηθός", δεν πρόκειται να δώσει άλλο λύσεις. Όσο κι αν είναι φανταστικός ο Αμερικανός στο παρκέ. 

Επίσης, πέραν του αγωνιστικού, αντίδρασή θα υπάρχει από πλευράς Παναθηναϊκού και για το ΟΑΚΑ. Από την ΚΑΕ θέλουν εδώ και τώρα να δοθεί το κλειστό στον Εξάστερο με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί και ψηφιστεί στη Βουλή, ειδάλλως καμία επαναδιαπραγμάτευση δεν θα συζητηθεί από τη διοίκηση του Τριφυλλιού με την Πολιτεία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν γλιτώνουν ούτε οι παίκτες στον ΠΑΟ - Έξαλλοι με τον... παλαίμαχο - Απογοητευμένος ο Παπαγιάννης!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags