Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Φοβερές ατάκες ξένου άσου - "Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ομάδα, ο ΠΑΟ προσπαθεί να την αγοράσει"
Μπάσκετ
| 2023-01-10 18:45:00

Φοβερές ατάκες ξένου άσου - "Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ομάδα, ο ΠΑΟ προσπαθεί να την αγοράσει"

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες ξένου άσου - "Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει ομάδα, ο ΠΑΟ προσπαθεί να την αγοράσει"

Δηλώσεις που θα συζητηθούν, από σημαντικό παίκτη της Euroleague για τις δύο ελληνικές ομάδες της διοργάνωσης. Μπορούν να γυρίσουν την κατάσταση οι Πράσινοι μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα;
 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας μίλησε για τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες, λίγο πριν την αναμέτρηση της Μονακό με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στο podcast του BasketNews, ο Λιθουανός φόργουορντ αποθέωσε τους Ερυθρολεύκους για την ομάδα που έχουν χτίσει, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι οι Πράσινοι δύσκολα θα μπορέσουν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα μέσω μεταγραφών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει "χτίσει" την ομάδα του και ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να την «αγοράσει». Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε 3-4 χρόνια για να φτιάξει την ομάδα που έχει τώρα και η χημεία του είναι πολύ ισχυρότερη σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πήραν σπουδαίους παίκτες, αλλά δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ομάδα, δεν έχουν τα κομμάτια που απαιτείται για να ενωθούν όλοι αυτοί οι παίκτες.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στο μεταγραφικό παζάρι δύο παίκτες που θα τους πάρουν για να... γυρίσει η εις βάρος τους κατάσταση, παρά το «ελεύθερο» που έδωσε ο Γιαννακόπουλος στον Ράντονιτς για να κάνει όποιες κινήσεις θέλει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δύσκολα Σφαιρόπουλος για ΠΑΟ - Μπλοκάρει την ομάδα ο Μπέικον - Για αυτό δεν παίζει ο Παπαγιάννης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags