Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αναγκαίο να φύγει ο Ράντονιτς, "έχασε" τελείως την ομάδα - Αυτός είναι η… καψούρα Γιαννακόπουλου!
Μπάσκετ
| 2023-01-19 23:32:00

Αναγκαίο να φύγει ο Ράντονιτς, "έχασε" τελείως την ομάδα - Αυτός είναι η… καψούρα Γιαννακόπουλου!

του Pick n' Scroll
Αναγκαίο να φύγει ο Ράντονιτς, "έχασε" τελείως την ομάδα - Αυτός είναι η… καψούρα Γιαννακόπουλου!

Η νέα ήττα φέρνει εξελίξεις, τρέχει ήδη για την επόμενη μέρα ο σύλλογος. Γιατί μοιάζει σχεδόν απίθανο να παραμείνει ο Μαυροβούνιος προπονητής, πώς έχασε ένα ακόμα παιχνίδι το Τριφύλλι στην Ευρωλίγκα και το... θαύμα που ψάχνει για να παραμείνει εντός στόχων στη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις ευρωπαϊκές ήττες, χάνοντας από την Βίρτους στην Μπολόνια με 74-64.

Οι «πράσινοι» στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τους Ιταλούς ήταν μακριά από αυτό, που έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια με Φενέρ και Μακάμπι. Στην τρίτη περίοδο ανέκαμψαν για τα καλά με τον Ματέους Πονίτκα να είναι η αιχμή του δόρατος. Εκαναν ανατροπή, προηγούμενοι κιόλας με 2 πόντους (ενώ έχαναν με διψήφια διαφορά) αλλά δεν άντεξαν για πολύ. Σε εκείνο το διάστημα με το σκορ στο 57-55 υπέρ της ελληνικής ομάδας, ο Σέρτζιο Σκαριόλο έβαλε και πάλι στο παρκέ τους ποιοτικούς του γκαρντ και η Βίρτους πάτησε γκάζι και δεν ξανακοίταξε πίσω. Εκανε έτσι ένα βήμα για να πλησιάσει στην οκτάδα σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, που ελπίζει τώρα σε θαύμα για να μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Πάντως, αυτό, που νοιάζει τώρα τον κόσμο της ομάδας είναι η επόμενη μέρα. Αν θα φύγει, δηλαδή, ο Ντέγιαν Ράντονιτς ή όχι. Αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη, ο Μαυροβούνιος προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από τον εξάστερο, καθώς δεν «επικοινωνεί» με την ομάδα του. Την έχει «χάσει» και έτσι κρίνεται επιβεβλημένη η απομάκρυνσή του. Κάτι, που είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Ποιος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του, αν τελικώς αποφασιστεί το διαζύγιο, κανείς δεν μπορεί να πει. Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είναι ο διακαής πόθος, αλλά δεν είναι κι εύκολο να φύγει από την Ούνιξ Καζάν, με την οποία έχει συμβόλαιο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Πάμπλο Λάσο φαίνονται απλησίαστες περιπτώσεις και μένει να φανεί τι θα γίνει σε έναν τεράστιο σύλλογο, που για μία ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλος ο φετινός Παναθηναϊκός σε μία φάση - "Τρικυμία" μετά από τάιμ άουτ - Σοβαρό θέμα στον πάγκο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags