Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ανατροπή με τον προπονητή ΠΑΟ - Αυτός είναι Νο1 φαβορί - Πασκουάλ vs Σφαιρόπουλος!
Μπάσκετ
| 2023-01-26 17:06:00

Η απόλυτη ανατροπή με τον προπονητή ΠΑΟ - Αυτός είναι Νο1 φαβορί - Πασκουάλ vs Σφαιρόπουλος!

Sportdog Team
Η απόλυτη ανατροπή με τον προπονητή ΠΑΟ - Αυτός είναι Νο1 φαβορί - Πασκουάλ vs Σφαιρόπουλος!

Γιατί αλλάζουν τα σχέδια του Τριφυλλιού και τα νέα ονόμα στην λίστα των υποψηφίων για να αντικαταστήσουν τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ποιοι και γιατί βλέπουν όμως να μην υπάρχουν σύντομα εξελίξεις;

Παναθηναϊκός: Με την επόμενη μέρα στο Τριφύλλι ασχολούνται οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο αλλά και οι οπαδοί της ομάδας, καθώς είναι σαφές ότι το κλαμπ δεν έχει πάρει τα πάνω του, δεν φαίνεται ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, ενώ και στην Ελλάδα έχει σερί ηττών από τον Ολυμπιακό.

Προφανώς το μυαλό όλων πηγαίνει σε αλλαγή προπονητή, μετά και την αποχώρηση του Αργύρη Πεδουλάκη από τη θέση τού τεχνικού διευθυντή, καθώς μια ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει δέκα παίκτες - Προφανώς ηλεκτροσόκ μπορεί να επέλθει με την αλλαγή τεχνικού.

Μήπως, όμως, η αλήθεια δεν είναι και τόσο κοντά σε αυτή τη σκέψη; Τουλάχιστον αυτό φαίνεται ότι ισχύει αν δει κάποιος τις στοιχηματικές εταιρίες  και τις αποδόσεις που δίνουν (-οι στοιχηματικές δεν έχουν φτιαχτεί για να δίνουν "τσάμπα" λεφτά σε όσους ποντάρουν), καθώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει την πιο χαμηλή απόδοση με 1.50 για να συνεχίσει μέσα στο επόμενο διάστημα!

Στην επόμενη θέση είναι ο Περάσοβιτς με 4.00 και ακολουθούν οι Πασκουάλ (7.00), Σίλερ (8.00), Σφαιρόπουλος, Μπατίστ, Λάσο, Μαρτίνες, Πιτίνο, Φλέμινγκ με απόδοση 10.00.

Προφανώς υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις προπονητών που έχουν ποντάρισμα, όπως ο Πρίφτης (15.00) και ο Κατσικάρης (21.00), ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με απόδοση 101!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο NBAer που θέλουν στον ΠΑΟ - Πηγαίνουν... αύριο αεροδρόμιο - "Χουνέρι" από Μεσίνα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags