Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός είναι ο NBAer που θέλουν στον ΠΑΟ - Πηγαίνουν... αύριο αεροδρόμιο - "Χουνέρι" από Μεσίνα!
Μπάσκετ
| 2023-01-26 10:00:00

Αυτός είναι ο NBAer που θέλουν στον ΠΑΟ - Πηγαίνουν... αύριο αεροδρόμιο - "Χουνέρι" από Μεσίνα!

του Pick n' Scroll
Αυτός είναι ο NBAer που θέλουν στον ΠΑΟ - Πηγαίνουν... αύριο αεροδρόμιο - "Χουνέρι" από Μεσίνα!

Ο γκαρντ που έχουν ξεχωρίσει και η... μάχη για την ιστορία του συλλόγου. Οι Πράσινοι θέλουν μόνο νίκη απέναντι στη Ζαλγκίρις, ενώ παράλληλα ψάχνουν στην αγορά και κυρίως στην Αμερική για τον παίκτη που θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν τους εγχώριους τίτλους κόντρα στον Ολυμπιακό.
 

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να κάνει μία νίκη, που πάνω από όλα θα του τονώσει την ψυχολογία. Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, αλλά ισοδυναμεί με θαύμα το να μπορέσουν οι «πράσινοι» να προκριθούν στην οκτάδα. Όπως και να έχει, όμως, πρέπει να παίζουν για την ιστορία τους, το γόητρό τους, την τεράστια φήμη του κλαμπ. Και αυτό θα κάνουν και το βράδυ κόντρα στους Λιθουανούς, κόντρα στην παρέα του Λούκας Λεκαβίτσιους.

Την ίδια ώρα, πάντως, συνεχίζεται το σαφάρι για την απόκτηση πλέι-μέικερ, αφού δεν κατέστη εφικτή η περίπτωση του Σαμπάζ Νέιπιρ. Ο Ετόρε Μεσίνα χειρίστηκε προσωπικά το θέμα και έτσι έπεισε τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ να πάρει την κατεύθυνση για την Ιταλία και την Αρμάνι. Ετσι ο Παναθηναϊκός, που προσπάθησε και έκανε πρόταση για να αποκτήσει τον Πορτορικάνο γκαρντ, είναι και πάλι στο σημείο μηδέν.

Οι άνθρωποί του ψάχνουν βασικά στην αγορά του ΝΒΑ από όπου άλλωστε άντλησαν τον Νέιπιρ, ασχέτως αν δεν τον πήρανε.

Από την Ευρώπη δεν υπάρχει κάποιος παίκτης, που να συγκινεί παρότι ακούστηκαν διάφορα ονόματα όπως του Πιέρια Χένρι. Ο τελευταίος δεν θα συνεχίσει στην Μπασκόνια, αλλά η περίπτωσή του είναι μπλεγμένη και δεν υπάρχει περίπτωση να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο Κρις Κιόζα, που τώρα είναι στο θυγατρικό πρωτάθλημα του ΝΒΑ, είναι παίκτης, που αρέσει πολύ στο «πράσινο» σταφ. Αλλωστε είχε απασχολήσει και παλιότερα μόνο που ο βραχύσωμος γκαρντ προτίμησε να μείνει στα μέρη του. Αν ο Κιόζα έλεγε τώρα ότι θέλει να έρθει, ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε να τον πάρει αμέσως.

Είναι, όμως, πολύ δύσκολη περίπτωση, όπως γενικά είναι δύσκολη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος φέτος δύσκολα θα καταφέρει να βγει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ελληνική 5αδα με Ντόρσεϊ στον ΠΑΟ - Θέλει... Μάνο"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags