Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τελική λίστα με 5 προπονητές στον ΠΑΟ - Αυτός είναι το Νο1 φαβορί - Βόμβα Γιαννακόπουλου με Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2023-01-27 17:17:00

Τελική λίστα με 5 προπονητές στον ΠΑΟ - Αυτός είναι το Νο1 φαβορί - Γιατί... φέρνει μαζί και Χεζόνια

του Νίκου Στεργίου
Τελική λίστα με 5 προπονητές στον ΠΑΟ - Αυτός είναι το Νο1 φαβορί - Γιατί... φέρνει μαζί και Χεζόνια

Ποιος είναι ο... εκλεκτός για το ΟΑΚΑ και η σχέση του με τον Κροάτη! Οι Πράσινοι μπορεί να κέρδισαν την Ζαλγκίρις, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως όλα κυλούν ρόδινα. Για αυτό τον λόγο και γίνονται συζητήσεις με πιθανούς προπονητές.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πιο άνετη νίκη του στην φετινή Ευρωλίγκα, μιας και... διέλυσε στο δεύτερο μέρος την Ζαλγκίρις. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι 39 πόντοι διαφοράς ανάμεσα στις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος αποτελεί και ρεκόρ Euroleague!

Όπως και να έχει όμως κανένας δεν ξεχνάει το τραγικό πρώτο ημίχρονο που είχε δώσει την ευκαιρία στην Ζαλγκίρις να κάνει πάρτι στα επιθετικά ριμπάουντ και να πάει στα αποδυτήρια με διαφορά 15 πόντων. Η εικόνα ήταν τόσο κακή και αδιάφορη που ανάγκασε τον κ.Παρθενόπουλο να παρευρεθεί στα αποδυτήρια για να... ξυπνήσει τους παίκτες.

Γενικότερα μια νίκη δεν αναιρεί την κάκιστη αγωνιστική εικόνα των πράσινων μέχρι στιγμής μέσα στη χρονιά, καθώς και στους διασυρμούς που έχει γνωρίσει από ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και η Φενέρ. Κάτι που έχει δυσκολέψει σε απόλυτο βαθμό το μέλλον του Ράντονιτς, ενώ δεν αποτελεί και μυστικό πως εάν δεν υπήρχε το θέμα της αποζημίωσης ο Ράντονιτς ήδη θα είχε αποτελέσει παρελθόν!

Παναθηναϊκός και Ράντονιτς δεν βρίσκουν εδώ και καιρό συμβιβαστική λύση, με τον Μαυροβούνιο να θέλει είτε να εξαντλήσει το διέτες του συμβόλαιο, είτε να το πληρωθεί στο ακέραιο και να αποχωρήσει για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Για αυτόν τον λόγο έχουν ξεκινήσει και συζητήσεις με προπονητές στο πράσινο στρατόπεδο εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα, αυτή η λίστα σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr είχε φτάσει σε 5 προπονητές! Εξ αυτών η πιο δύσκολη αλλά και συνάμα η πιο... ελκυστική βάση βιογραφικού ήταν και είναι αυτή του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος συνεχίζει στην Ούνικς Καζάν, παρά το γεγονός ότι έχει αποκλειστεί από τις ευρωπαίκές διοργάνωσεις.

Ο Περάσοβιτς είναι προπονητής Euroleague θέλει να επιστρέψει σε αυτή και η πιο προσιτή επιλογή στην παρούσα φάση φαντάζουν οι πράσινοι, μιας και δεν διαφαίνεται κάποια άλλη αλλαγή σε πάγκο της διοργάνωσης. Ούτως ή άλλως ο κόσμος του τριφυλλιού ανέκαθεν είχε στο νου του πως θα ήθελε να τον δει μια μέρα στο ΟΑΚΑ, μιας και έχει βαρύ βιογραφικό, ωστόσο όλα εξαρτιώνται από τα οικονομικά δεδομένα!

Όσο ο Ράντονιτς επιμένει στο ποσό της αποζημίωσης που επιθυμεί, τόσο οι πράσινοι θα κάνουν πίσω, εκτός εάν φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο. Ούτως ή άλλως μετράμε αντίστροφα για το final 8 του κυπέλλου, όπου κανένας δεν θα ήθελε να χαθεί και αυτός ο στόχος.

Η περίπτωση του Περάσοβιτς θα μπορούσε να αποτελέσει και κλειδί για πιθανή επιστροφή Χεζόνια στο ΟΑΚΑ και τους πράσινους, μιας και... λείπει ο Παπαπέτρου, ο Σούπερ Μάριο δεν έχει τον ρόλο που θα περίμενε στην Ρεάλ και ο Περάσοβιτς του εκτόξευσε την καριέρα πέρυσι στους Ρώοσυς!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόβλημα του ΠΑΟ ΔΕΝ είναι οι μεταγραφές - Υπέρβαρος διαιτητής - Ακατανόητο με Κουρμπέλη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags