Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλάζει τον ΠΑΟ ο Τόμας - Κίνηση Γιαννακόπουλου για Αντετοκούνμπο - Υπογράφει και κορυφαίος Έλληνας!
Μπάσκετ
| 2023-01-30 22:02:00

Αλλάζει τον ΠΑΟ ο Τόμας, κίνηση Γιαννακόπουλου για Αντετοκούνμπο - Υπογράφει και κορυφαίος Έλληνας!

του Pick n' Scroll
Αλλάζει τον ΠΑΟ ο Τόμας, κίνηση Γιαννακόπουλου για Αντετοκούνμπο - Υπογράφει και κορυφαίος Έλληνας!

Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα, θέμα χρόνου η απόλυση του Ράντονιτς. Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον NBAer και ποντάρουν πολλά στην ποιότητά του, ενώ παράλληλα... τρέχουν οι συζητήσεις για δύο ακόμα πολύ ηχηρές μεταγραφές, καθώς και μία δυνατή ανανέωση.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον σπουδαίο σουτέρ Ματ Τόμας και πιστεύει ότι ο πρώην παίκτης των Σικάγο Μπουλς θα του λύσει πολλά θέματα. Κυρίως στο θέμα της νοοτροπίας του νικητή. Ο Τόμας είναι εξαιρετικός σουτέρ και σκόρερ και ο Ράντονιτς ευελπιστεί ότι ο Αμερικάνος θα τον βοηθήσει στο να γίνει η ομάδα του πιο δυνατή πνευματικά. Πιο winner.

Ο Τόμας έχει εμπειρία από την Ευρώπη καθώς έχει παίξει στην Ισπανία με την Ομπραντόιρο, αλλά και με την Βαλένθια, με την οποία πήρε το Eurocup.

Ο Παναθηναϊκός έχει βασικό στόχο να πάρει το φάιναλ-έιτ του Κυπέλλου και για αυτό ενισχύεται. Θέλει στη κόντρα του με τον Ολυμπιακό στην Κρήτη να είναι όσο πιο δυνατός γίνεται και για αυτό τον λόγο προσπαθεί για μία ακόμη μεταγραφή. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν.

Πάντως το μυαλό είναι και στο καλοκαίρι και η αρχή θα γίνει με το θέμα του προπονητή και τον ελληνικό κορμό. Σε αυτό το πλαίσιο προτεραιότητα είναι η παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε μερικούς μήνες. Ο Παπαγιάννης δεν παίζει ιδιαίτερα καλά φέτος, αλλά είναι ο σέντερ της Εθνικής και είναι και θέμα προπονητή για να παίξει καλά. Επομένως με άλλον προπονητή οι «πράσινοι» (που αργά ή γρήγορα θα πάρουν άλλον προπονητή) είναι σίγουροι ότι ο ψηλός θα παίξει καλύτερα.

Από κει και πέρα, πάντα στο «πράσινο» μυαλό είναι η δύσκολη περίπτωση του Ντίνου Μήτογλου, ενώ πιο μακρινή σκέψη (που παράλληλα είναι και μεγάλη επιθυμία) είναι η επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει ο 32χρονος φόργουορντ το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό του με τους Μπακς. Αν αποφασίσει να έρθει στην Ευρώπη, τότε ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλη τύχη και οι λόγοι είναι πολλοί. Ο βασικότερος έχει να κάνει με το ότι ο Θανάσης έχει παίξει ήδη στο «τριφύλλι».

Αυτό, που «καίει», πάντως, είναι το φάιναλ-έιτ και εκεί έχει ρίξει το βάρος του ο Παναθηναϊκός. Ενδέκατη συνεχόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό θα είναι κάτι, που δύσκολα θα αντέξει ο κόσμος της ομάδας και γενικότερα ο τεράστιος αυτός οργανισμός.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό υπέγραψε τον Τόμας ο ΠΑΟ - "Θέλει την μπάλα όπως ο Μπέικον - Μεγάλο του πρόβλημα ότι..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags