Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Καψούρα Γιαννακόπουλου ο Νο1 κόουτς στην Ευρώπη - Ανεβάζει το μπάτζετ - Πρόταση σε δύο Έλληνες!
Μπάσκετ
| 2023-02-02 23:00:00

Καψούρα Γιαννακόπουλου ο Νο1 κόουτς στην Ευρώπη - Ανεβάζει το μπάτζετ - Πρόταση σε δύο Έλληνες!

Sportdog Team
Καψούρα Γιαννακόπουλου ο Νο1 κόουτς στην Ευρώπη - Ανεβάζει το μπάτζετ - Πρόταση σε δύο Έλληνες!

Η λίστα για τον διάδοχο Ράντονιτς και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Οι Πράσινοι σε καμία περίπτωση δεν εγκαταλείπουν τη φετινή σεζόν, όμως ήδη χτίζουν τον κορμό της ομάδας για την επόμενο. Θα πρέπει όμως να κλείσουν και το θέμα του προπονητή, που μόνο εύκολο δεν είναι.

Ο Παναθηναϊκός είχε τα μαύρα του τα χάλια για ένα ακόμη παιχνίδι την Τετάρτη (1/2) στην Μαδρίτη και αναμένεται με ενδιαφέρον πως θα παρουσιαστεί στο αυριανό ματς με την Μπασκόνια στην Βιτόρια. Η κατάσταση, πάντως, είναι γενικά πολύ δύσκολη, καθώς στην ομάδα δεν θέλουν τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν φαίνεται και να υπάρχει τρόπος να τον ξεφορτωθούν.

Την ίδια ώρα έγιναν μεταγραφές με την απόκτηση του Ματ Τόμας και του Δημήτρη Αγραβάνη, καθώς ακόμη και με τον Ράντονιτς προπονητή, επιζητείται και πρέπει να επιζητείται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πάντως, όπως έχει τονιστεί από διάφορες πλευρές, το μυαλό είναι πλέον και στην επόμενη χρονιά και το βασικό που θα πρέπει να λυθεί είναι το θέμα του προπονητή.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν κόουτς από το πάνω ράφι και πρέπει να κάνει προσπάθεια για να τα καταφέρει. Εδώ, που τα λέμε, πάντως, δεν είναι και πολλοί οι υποψήφιοι. Είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, είναι ο Πάμπλο Λάσο και μπορεί να είναι ο Τσάβι Πασκουάλ και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Αλλοι δύσκολα θα προκύψουν. Ο Αταμάν, που τον γουστάρει ο Γιαννακόπουλος, είναι απίθανο να έρθει στην Αθήνα, ο Ιτούδης έχει συμβόλαιο με την Φενέρ, ο Τρινκιέρι είναι να πάει αλλού.

Οπότε πάνω, κάτω οι περιπτώσεις, που αναφέραμε, είναι υποψήφιες με αυτές του Πασκουάλ και του Γιασικεβίτσιους να είναι πολύ δύσκολες.

Στο κομμάτι των παικτών και των μεταγραφών, δεν θα υπάρξει θέμα, αρκεί να πέσουν λεφτά. Και όπως ακούγεται ο Γιαννακόπουλος θα αυξήσει το μπάτζετ, κάτι άλλωστε που φαίνεται και από τις κινήσεις, που έκανε τόσο με τον Μπέικον, όσο και με τον Ματ Τόμας.

Αν μπορέσουν οι «πράσινοι» επίσης να κρατήσουν τον Γιώργο Παπαγιάννη, που το συμβόλαιό του τελειώνει, και να πάρουν τον Ντίνο Μήτογλου (εφόσον η τιμωρία του θα του το επιτρέψει), τότε θα έχουν μία πολύ καλή βάση, ώστε να αρχίσουν να μπαίνουν στον δρόμο τον σωστό.

Την τρέχουσα χρονιά δεν την έχουν παρατήσει, αλλά ξέρουν ότι τα περιθώρια αντίδρασης δεν είναι πολύ μεγάλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Γιαννακόπουλου για Αγραβάνη - "Τους γράφω και εγώ στα @ρ%ίδια μου"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags