Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πρώτα Σπανούλης, μετά... Ευρωλίγκα στο Λιμάνι - Μέχρι την Πέμπτη οι ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-18 22:10:00

Πρώτα Σπανούλης, μετά... Ευρωλίγκα στο Λιμάνι - Μέχρι την Πέμπτη οι ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου!

του Pick n' Scroll
Πρώτα Σπανούλης, μετά... Ευρωλίγκα στο Λιμάνι - Μέχρι την Πέμπτη οι ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου!

Η νέα κούπα που έρχεται Πειραιά και η επόμενη μέρα στον ΠΑΟ. Οι Ερυθρόλευκοι πάτησαν γκάζι και... πάτησαν τους Πράσινους στον ημιτελικό και ετοιμάζονται να κατακτήσουν την Κυριακή και το Κύπελλο κόντρα στο Περιστέρι, ενώ οι Πράσινοι ετοιμάζονται για νέο προπονητή.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αυτό, που περίμεναν οι πολλοί, αυτό και έγινε στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι, που κέρδισαν για μία ακόμη φορά (το σερί τους απέναντι στο «τριφύλλι» είναι πλέον στο 11-0) και αύριο θα προσπαθήσουν να πάρουν την δεύτερη κούπα της χρονιάς. Την πρώτη την είχαν πάρει τον Σεπτέμβριο, όταν και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ στο νησί της Ρόδου.

Αύριο θα επιχειρήσουν να πετύχουν τον σκοπό τους, έχοντας απέναντί τους το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Στο παιχνίδι του Περιστερίου στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει στο τέλος με καλάθι του Ουόκαπ. Αύριο, όμως, που κρίνεται ένας τίτλος, δύσκολα θα αντιμετωπίσει μεγάλα εμπόδια με την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες να είναι αξιοσημείωτη.

Ο Ολυμπιακός θα πάει, λοιπόν, να προσθέσει μία ακόμη κούπα στο ενεργητικό του και από κει και πέρα να συνεχίσει την προσπάθειά του, ώστε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρωλίγκα.

Το…ζουμί, όμως, είναι στον Παναθηναϊκό. Σήμερα έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στις αρχές της επανάληψης και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχασε το παιχνίδι. Και έχασε τελικώς με κάτω τα χέρια, παρότι στο πρώτο μέρος έδειξε ότι μπορεί να έχει τύχη για τη νίκη.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχασε και τις τελευταίες…μετοχές, που είχε, και μένει πλέον να φανεί τι θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αν θα συνεχίσει να τον έχει στον πάγκο ή θα πάει σε αλλαγή. Η χρονιά είναι εν πολλοίς χαμένη, αλλά επειδή μιλάμε για τον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνει κάτι για να αντιδράσει. Και το μόνο, που μπορεί να κάνει είναι να αλλάξει προπονητή.

Την Πέμπτη οι «πράσινοι» παίζουν στο Μιλάνο με την Αρμάνι και το ερώτημα είναι αν θα πάνε εκεί με προπονητή τον Ράντονιτς ή όχι. Ηδη έχουν γραφτεί τα ονόματα του Ποτσέκο και του Λάκοβιτς, αλλά ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Γιαννακόπουλο. Αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει και η αντίδρασή του αναμένεται άμεσα, αφού ο χρόνος για το τελείωμα της σεζόν λιγοστεύει ολοένα και περισσότερο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags