Facebook Pixel Ντουέιν Μπέικον - Ντέγιαν Ράντονιτς: "Καζάνι" που βράζει ο ΠΑΟ - Χαμός με Μπέικον και Ράντονιτς - Τι έγινε λίγο πριν λήξει ο ημιτελικός!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-19 00:16:00

"Καζάνι" που βράζει ο ΠΑΟ - Χαμός με Μπέικον και Ράντονιτς - Τι έγινε λίγο πριν λήξει ο ημιτελικός!

Sportdog Team
"Καζάνι" που βράζει ο ΠΑΟ - Χαμός με Μπέικον και Ράντονιτς - Τι έγινε λίγο πριν λήξει ο ημιτελικός!

Ενδεικτικό του κλίματος που υπάρχει στο "πράσινο στρατόπεδο" είναι αυτή η φάση στο 37' του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Την ήττα με κάτω τα χέρια γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο παραδόθηκε τελείως στις ορέξεις των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το τελικό 81-65 μαρτυρά την ευκολία με την οποία επικράτησαν οι Ερυθρόλευκοι στο δεύτερο ημίχρονο (46-25 επιμέρους σε γ' και δ' δεκάλεπτο), με τους Πράσινους να μοιάζουν με καράβι έτοιμο να χτυπήσει σε βράχια.

Ενδεικτικό του άσχημου κλίματος που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και το πόσο φαίνεται να έχει χάσει την επικοινωνία του με τους παίκτες ο Ντέγιαν Ράντονιτς, είναι η φάση του 37ου λεπτού ανάμεσα στον Μαυροβούνιο τεχνικό και τον Ντουέιν Μπέικον.

Σε εκείνο το σημείο, με την διαφορά στο +13 υπέρ του Ολυμπιακού ο Ράντονιτς ζήτησε από τον Αμερικανό άσο να σηκωθεί από τον πάγκο και να περάσει στο παιχνίδι, ωστόσο ο Μπέικον αρνήθηκε!

Το περιστατικό δεν είχε κάποια συνέχεια, με τους δύο άνδρες να μην ανεβάζουν τους τόνους, αλλά τον Μπέικον να μην ακούει τον Ράντονιτς και να αρνείται να περάσει στο παρκέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτα Σπανούλης, μετά... Ευρωλίγκα στο Λιμάνι - Μέχρι την Πέμπτη οι ανακοινώσεις Γιαννακόπουλου!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags