Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φαβορί Έλληνας κόουτς για αντι-Ράντονιτς - Έκπληξη με Μίτροβιτς - Φέρνει Λάσο ή Πασκουάλ ο Δημήτρης
Μπάσκετ
| 2023-02-20 22:31:00

Φαβορί Έλληνας κόουτς για αντι-Ράντονιτς - Έκπληξη με Μίτροβιτς - Φέρνει Λάσο ή Πασκουάλ ο Δημήτρης

του Pick n' Scroll
Φαβορί Έλληνας κόουτς για αντι-Ράντονιτς - Έκπληξη με Μίτροβιτς - Φέρνει Λάσο ή Πασκουάλ ο Δημήτρης

Ποιος θα κάτσει άμεσα στον πάγκο και η επόμενη μέρα για τον ΠΑΟ! Ο Γιαννακόπουλος έδωσε μία τεράστια αποζημίωση στον Μαυροβούνιο προπονητή και οι Πράσινοι... τρέχουν για να κλείσουν προπονητή που θα βγάλει την φετινή χρονιά, αλλά και το "μεγάλο όνομα" που θα φέρει τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών από το καλοκαίρι και μετά.

Μετά και την άνετη ήττα από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο ήταν ηλίου φαεινότερο ότι ο Παναθηναϊκός θα επιχειρήσει να διώξει τον Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο Μαυροβούνιος προπονητής ήταν εδώ και καιρό τελειωμένη υπόθεση για τους «πράσινους», ήρθε και η νέα ήττα από τον Ολυμπιακό, και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Η κατάσταση θα είχε τελειώσει πιο νωρίς, αλλά το αγκάθι ήταν η αποζημίωση. Τελικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και «καθάρισε» τον Ράντονιτς, ο οποίος απέτυχε παταγωδώς.

Αυτό, που ρωτάει πλέον όλος ο κόσμος είναι ποιος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Μαυροβούνιου. Όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει σε προσωρινή λύση, σε ένα προπονητή, δηλαδή, που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας ως το τέλος της χρονιάς. Και τότε ο Γιαννακόπουλος θα πάει να πάρει έναν προπονητή από το πάνω ράφι, όπως είναι ο Πάμπλο Λάσο και ο Τσάβι Πασκουάλ.

Προς το παρόν η αναζήτηση έχει να κάνει με ελληνικές κυρίως επιλογές. Με Ελληνα προπονητή, δηλαδή, που να έχει δυνατή εμπειρία της Α1. Το ενδεχόμενο ξένου προπονητή συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες και μέσα στα ονόματα δεν είναι αυτό του Ποτσέκο. Ούτε του Λάκοβιτς. Ισως του πρώην προπονητή της Μονακό, Ζβέζνταν Μίτροβιτς να «παίξει» η περίπτωση ή του πρώην προπονητή της Ζαλγκίρις, Μάρτιν Σίλερ.

Το πιθανότερο, όμως, είναι ο Παναθηναϊκός να πάει σε Ελληνα προπονητή, που θα τσουλήσει την ομάδα για τους επόμενους 3-4 μήνες. Ελεύθερος είναι ο Φώτης Κατσικάρης και ο Αρης Λυκογιάννης, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να βγει κάποιος από το συμβόλαιο, που έχει τώρα με ομάδα της Α1, (σ.σ. οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία με τον Χρήστο Σερέλη).

Το φλέγον αυτό θέμα δεν θα αργήσει να λυθεί καθώς μάλιστα οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού είναι συνεχείς και σε λίγες μέρες είναι ο αγώνας με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Οι «πράσινοι» δεν έχουν τύχη στην Ευρωλίγκα, αλλά θέλουν να σουλουπωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μήπως και μπορέσουν να κάνουν κάτι στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά το "διαζύγιο" με Ράντονιτς - Παραγγελιά για το "μέχρι τέλους"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags