Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οριστικό: Με αυτόν πάει στον πάγκο μέχρι το καλοκαίρι ο ΠΑΟ - Ο μεγάλος "στόχος", ο Πασκουάλ και ο... Σάρας!
| 2023-02-21 11:48:00

Οριστικό: Με αυτόν πάει έως το καλοκαίρι ο ΠΑΟ - Ο μεγάλος "στόχος", ο Πασκουάλ και ο... Σάρας!

Sportdog Team
Οριστικό: Με αυτόν πάει έως το καλοκαίρι ο ΠΑΟ - Ο μεγάλος "στόχος", ο Πασκουάλ και ο... Σάρας!

Αυτός θα οδηγήσει τους Πράσινους μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα γίνει προσπάθεια για μεγάλο όνομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ντέγιαν Ράντονιτς μέχρι τέλος της χρονιάς στον Παναθηναϊκό είναι ο Χρήστος Σερέλης, ενώ ο μεγάλος στόχος για το καλοκαίρι είναι ο Πάμπλο Λάσο!

Οι πράσινοι βρίσκονται σε αναμονή για να λυθεί το συμβόλαιό του Ράντονιτς και πάνε για τον Σερέλη, ο οποίος είχε καθίσει στο πλευρό του Γιώργου Βόβορα στο κλείσιμο της περσινής σεζόν (2021/22).

Ο 49χρονος προπονητής αναλαμβάνει άμεσα τον Παναθηναϊκό και θα είναι στον πάγκο του για τον αυριανό αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία. Το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Πάντως, ο μεγάλος στόχος είναι ο Λάσο, ή τουλάχιστον ένα μεγάλο όνομα όπως είναι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Τσάβι Πασκουάλ! Παρόλα αυτά ο έμπειρος πρώην κόουτς της Ρεάλ δεν θέλει να αναλάβει την ομάδα μεσούσης της σεζόν, με τις επαφές πλέον να γίνονται με το βλέμμα στο καλοκαίρι και την σεζόν 2023/24.

Σε περίπτωση συμφωνίας, τότε ο Χρήστος Σερέλης είναι ανοιχτό να είναι ο άμεσος βοηθός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαβορί Έλληνας κόουτς για αντι-Ράντονιτς - Έκπληξη με Μίτροβιτς - Φέρνει Λάσο ή Πασκουάλ ο Δημήτρης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags