Παναθηναϊκός - Τζιανμάρκο Ποτσέκο: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Ντέγιαν Ράντονιτς, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε οριστικά να πορευτεί χωρίς τον Μαυροβούνιο τεχνικό, δίνοντάς του όλη την αποζημίωση για φέτος και τα μισά χρήματα από το συμβόλαιο του επόμενου χρόνου (είχε κλειστό διετές).

Πλέον, στο Τριφύλλι ψάχνουν προπονητή για να ανοίξουν νέα σελίδα, με τα ονόματα που ακούγονται να είναι πολλά, ανάμεσά τους και αυτό του Τζιανμάρκο Ποτσέκο.

Ο κόουτς της εθνικής Ιταλίας φημίζεται για την μπασκετική τρέλα του και το έντονο ταπεραμέντο του και φέρεται να είναι στα "ραντάρ" των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να παρουσιάζεται αινιγματικός, σε σχετική ερώτηση που του έγινε από τους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είμαι ήδη σε μπελάδες αυτή την εβδομάδα γιατί πρέπει να φροντίσω αυτά τα παιδιά να τιμήσουν την μπλε φανέλα, οπότε δεν έχω χρόνο να σκεφτώ άλλα πράγματα αυτή την στιγμή», ήταν η απάντηση του Ποτσέσκο σε ερώτηση που του έγινε για τα σενάρια περί Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαβορί Έλληνας κόουτς για αντι-Ράντονιτς - Έκπληξη με Μίτροβιτς - Φέρνει Λάσο ή Πασκουάλ ο Δημήτρης