Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο άνθρωπος του αγώνα χθες για τον Ολυμπιακό, καθώς πέτυχε το απίθανο buzzer beater δίνοντας τη νίκη στους Πειραιώτες, πραγματοποιώντας συνολικά φανταστική εμφάνιση με 25 πόντους και 6 ασίστ.

Πάντως, την ώρα που γνώριζε την αποθέωση στα αποδυτήρια, η κάμερα της "Nova" τον "έπιασε" να πετάει μια χαρακτηριστική ατάκα, η οποία έχει σχολιαστεί, ήδη, ποικιλοτρόπως και ίσως έχει να κάνει με την σχέση του με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Την ώρα, λοιπόν, που κάποιος από τους παρευρισκόμενους χαρακτήρισε ηγέτη τον Σλούκα εκείνος αντέδρασε και μεταξύ σοβαρού και αστείου, είπε: "Με 20 λεπτά κανένας ηγέτης!".

Ο Έλληνας γκαρντ είχε χθες 25 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής και πολλοί λένε ότι ίσως η ατάκα αυτή να αναφερόταν στον κόουτς Μπαρτζώκα και στον χρόνο συμμετοχής που του δίνει.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη ερμηνεία, που θέλει τον Σλούκα να έκανε αυτό το σχόλιο ως αυτοκριτική για την απόδοσή του στα προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καλύτερος Σλούκας που έχουμε δει - Περισσότερο κόσμο από Καραϊσκάκη στο ΣΕΦ - Δεν χάνεται το F4! (Vid)