Facebook Pixel Σάτο όπως... "Ζοτς"!
| 2012-01-23 10:56:00

Σάτο όπως... "Ζοτς"!

Σάτο όπως... "Ζοτς"!

Δεν είναι ικανοποιημένος με την εικόνα που έχει τώρα ο Παναθηναϊκός ο πεπειραμένος γκαρντ, που σχολίασε σε δηλώσεις του πως περιμένει πολλή δουλειά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του...

«Θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά σε όλα τα παιχνίδια και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, τόσο στο Top 16 όσο και στο πρωτάθλημα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι τα πάντα ξεκινάνε από την άμυνα και θα πρέπει να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι το 100% μας, προκειμένου να πετύχουμε και πάλι όλους τους στόχους μας», σχολίασε ο Σάτο στην "Πράσινη".

Για το παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν: «Είναι μια καλή ομάδα. Εμείς θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνα μας και όπως είπα να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, προκειμένου να πετυχαίνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά το σίγουρο είναι πως θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, προκειμένου να φτάσουμε μέχρι το τέλος».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags