Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πώς κινούνται οι Πειραιώτες στο φετινό καλοκαίρι, δεδομένου ότι η ομάδα έχασε τους Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Σλούκα - Κάτι που πλήγωσε τόσο αγωνιστικά την ομάδα όσο και σε επίπεδο στελέχωσης του ελληνικού κορμού της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν γκαρντ που να μπορεί να κάνει τη διαφορά στο ρόστερ, έναν παίκτη που θα πάρει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ, και θα είναι ο τελευταίος πριν κλείσει το ρόστερ. Εκτός κι αν μετά βρεθεί κάποια καλή λύση, έξτρα, και αποκτηθεί ως κερασάκι στην τούρτα.

Ήδη έχει γραφτεί το όνομα του Κέντρικ Ναν, του Αμερικανού γκαρντ που είναι χωρίς ομάδα αυτό το διάστημα στο ΝΒΑ, έχει κάνει καλή καριέρα με τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Πλην του Ναν, που είναι πολύ δύσκολη περίπτωση, υπάρχει στο ρεπορτάζ τής ομάδας και το όνομα του Βενιαμίν Αμπόσι, του 17χρονου άσου που έχει επενδύσει πάνω του ο Ολυμπιακός και, τώρα, τα πηγαίνει εξαιρετικά στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Μπουσβάρο, παλαίμαχο άσο τού Άρη και γνωστό μπασκετάνθρωπο, που έχει τεράστια θητεία στα παρκέ, προκειμένου να συλλέξουμε πληροφορίες για τον Αμπόσι.

"Σουτ, ενέργεια, κρίσιμες φάσεις - Τον βάζει και φέτος ο Μπαρτζώκας - Δεν έρχεται ο Ναν - Βοηθητικός ο Μπαλτσερόφσκι"

"Θέλει πολλή δουλειά, είναι μικρό παιδί, αλλά τον πιστεύουν. Μπορεί να γίνει καλό 3άρι αν δουλευτεί καλά, αλλά ίσως και τώρα σε κάποια ματς θα μπορούσε να παίξει λίγο", ανέφερε αρχικά.

Τι τον κάνει να ξεχωρίζει;

"Είναι πολύ δυνατό παιδί για την ηλικία του και δείχνει ότι μπορεί να έχει μέλλον".

Πού χρειάζεται βελτίωση;

"Θέλει καλύτερο σουτ, ενέργεια τις επιλογές, και να μάθει τις κρίσιμες φάσεις. Αλλά πιστεύω ότι είναι παιδί που μπορεί να βγει".

Στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού υπάρχει και το όνομα του Κέντρικ Ναν.

"Δε νομίζω ότι είναι για Ευρώπη αυτός ο παίκτης, είναι πολύ καλός γκαρντ. Μακάρι να έρθει, αλλά νομίζω ότι θα συνεχίσει στο ΝΒΑ".

Τέλος, πες μου δύο λόγια και για τον Μπαλτσερόφσκι του Παναθηναϊκού;

"Για βοηθητικό πίσω από τον Λεσόρ τον πήρε. Αφού τον ήθελε ο Αταμάν εμείς τι να πούμε". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ξέρουν όλοι - Εξελίξεις με Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό - Αυτή είναι η αλήθεια για τα ερυθρόλευκα αποδυτήρια!