Η αποθέωση για τις φετινές μεταγραφικές "βόμβες" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, καθώς μετά τις "Marca" και "AS", ήρθε και η καταλανική "Sport" για να αναφερθεί στους Πράσινους με κολακευτικά λόγια, μετά την υπογραφή του σπουδαίου, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Με τίτλο, «Παναθηναϊκός, ο "κοιμώμενος γίγαντας" που απειλεί την Euroleague», το σχετικό άρθρο τονίζει πως το πρότζεκτ του Τριφυλλιού προκαλεί ενθουσιασμό στην Ευρώπη και συμπληρώνει: 

«Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα μπει στην "μάχη" για το Final Four και ποιος ξέρει, μπορεί και για την κούπα. Έχει γίνει ξεκάθαρο πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αναλάβει την υπογραφή ορισμένων από τα κορυφαία ονόματα στην Ευρώπη, δημιουργώντας μία από τις πιο ταλαντούχες ομάδες, που έχουν παράλληλα και το μεγαλύτερο "βάθος", ενόψει της νέας σεζόν».

Επίσης, γίνεται λεπτομερής ανάλυση των μεταγραφών των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης, όπου "κλείνει" με την παρακάτω φράση: «Το "κοκτέιλ" των παικτών είναι πολύ ενδιαφέρον, ειδικά υπό τις οδηγίες ενός προπονητή όπως ο Αταμάν. Με αυτό το ρόστερ ο Παναθηναϊκός μπορεί ήδη να θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Euroleague. Τώρα είναι στο χέρι του να βρει χημεία και να οδηγηθεί σε νέους ορίζοντες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν "κλέβει" από Ολυμπιακό ο Γιαννακόπουλος - Θα γκρεμίσει και το δίπλα ΟΑΚΑ - Για αυτό "έκοψε" Νόα Βόνλε - Τελειώνει ο...