Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Σερβία κόντρα στην Παρτιζάν και ο Ντίνος Μήτογλου στάθηκε στις αδυναμίες των Σέρβων, ενώ αναφέρθηκε και στους σερί εκτός έδρας αγώνες των πράσινων. Για την ατμόσφαιρα στη Stark Arena δήλωσε πως αποτελεί ευλογία του να παίζει σε τέτοια γήπεδα!

Αναλυτικά όσα είπε για το ματς:

Για την Παρτίζαν: «Φυσικά έχει αδυναμίες η Παρτίζαν όπως όλες οι ομάδες. Δεν είναι άτρωτη. Είναι μια ομάδα πολύ physical, πολύ δυνατή με εξαιρετικούς παίκτες και καλά προπονημένη. Διαθέτουν έναν εξαιρετικό προπονητή και τρομερή έδρα. Δύσκολο παιχνίδι. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτές τις δυσκολίες. Να κλείσουμε καλά το μήνα. Θέλουμε τη νίκη. Να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που έχουμε».

Για τους εκτός έδρας αγώνες που έρχονται: «Θα φανούν πολλά στοιχεία της ομάδας μας. Τι έχουμε χτίσει και τη προσωπικότητα έχουμε δείξει στα προηγούνενα μας, να δούμε αν θα μπορούμε να τη συνεχίσουμε ή όχι. Στο χέρι μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να μπορούμε να κερδίζουμε αυτά τα ματς».

Για την έδρα της Παρτίζαν: «Δεν υπάρχει φόβος. Ευλογημένοι που παίζουμε αυτά τα ματς και σε αυτό το επίπεδο. Τυχεροί και χαιρόμαστε να υπάρχουν τέτοιες έδρες. Είναι πολύ καλό για το μπάσκετ. Σαν επαγγελματίας πρέπει να χαίρεσαι που υπάρχουν τέτοιες έδρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οι πρώτες αλλαγές Αταμάν, μεγάλη ευκαιρία ο Μήτογλου - Τίποτα ιδιαίτερο ο Πετρούσεφ, ρίσκο για Ολυμπιακό"