Το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

Αρχικά, σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό της ρατσιστικής επίθεσης στον διαιτητή Ζοζέφ Μπισάνγκ από οπαδό της ομάδας, ανέφερε πως: «Υπάρχουν δεκάδες τρόποι για να διαμαρτυρηθείς χωρίς να προσβάλλεις τόσο σοβαρά. Τα αντανακλαστικά του Ολυμπιακού ήταν τόσο καλά, που έκανε μια μεγάλη νίκη ενώ νωρίτερα είχε υποστεί μια κακή ήττα. Πρέπει οι φίλαθλοι να απολαμβάνουν το παιχνίδι και όχι να κάνουν τέτοιες ενέργειες, που προσβάλλουν και την ομάδα. Δεν χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι στα γήπεδα, ας κάτσουν στην τηλεόρασή τους».

Στη συνέχεια, σχολίασε την ήττα από τη Βαλένθια, για την οποία είπε: «Ήταν ο χειρότερος Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων, η ήττα αυτή τον βγάζει πάρα πολύ εκτός των στόχων του. Όσο και αν είναι νωρίς, τέσσερις εντός έδρας ήττες σε αναγκάζουν να ψάχνεις εκτός έδρας τις νίκες αύτές. Αν δει κανείς το παιχνίδι ξανά, έχουν χαθεί 6 λέι απ κάτω από το καλάθι, μαζί με 7 βολές. Δοκιμάζεται ο οργανισμός με τέτοιες κακές ήττες».

Τέλος, σχετικά με τα όσα χρειάζεται να αλλάξουν, σχολίασε: «Μόλις βρουν ρυθμό Γκος και Μιλουτίνοφ, μόλις ανέβει ο ΜακΚίσικ, μόλις αρχίσει να δίνει πράγματα ο Πετρούσεφ και μπει ο Μήτρου-Λονγκ, ο Ολυμπιακός θα έχει αρκετές λύσεις. Ερωτηματικό είναι ο Σίκμα που απογοητεύει και ο Μπραζντέικις που δεν έχει μπει στο πετσί του ρόλου που θέλει η ομάδα. Η περσινή αψεγάδιαστη πορεία δεν γίνεται όμως να πραγματοποιηθεί ξανά. Το πιο βασικό είναι να μείνει ο Ολυμπιακός ενωμένος, έχει τη χημεία και τη γνώση για να διορθώσει μια σεζόν που δεν έχει ξεκινήσει καλά».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: