Facebook Pixel "Γιατί να φοβηθώ; Παναθηναϊκός είμαστε!"
| 2012-04-08 09:38:00

"Γιατί να φοβηθώ; Παναθηναϊκός είμαστε!"

"Γιατί να φοβηθώ; Παναθηναϊκός είμαστε!"

Ο Στίβαν Σμιθ δεν καταλαβαίνει από ...ΤΣΣΚΑ και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στον τελικό της Πόλης. Τι είπε για τον "πανέξυπνο" Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα "Πράσινη":

"Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Ήξερα τι είναι ο Παναθηναϊκός! Αλήθεια το γνώριζα καλά... Είναι συγκλονιστικό να βρισκόμαστε μόλις δύο παιχνίδια μακριά από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Είναι πολύ μακριά όμως.

Αυτή τη στιγμή θέλουμε να απολαύσουμε το συναίσθημα ότι είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι η πρώτη φορά που εγώ προσωπικά βρίσκομαι σε τόσο υψηλό επίπεδο. Είμαι περήφανος για την ομάδα μας".

Αναφερόμενος στο φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης, εξήγησε: "πρέπει να προετοιμαστούμε. Δεν έχει σημασία με ποιον παίζουμε. Εμείς πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και θα δουλέψουμε γι' αυτό. Έτσι νιώθω. Δεν μπορούμε να ανησυχούμε για τον αντίπαλο μας, την ΤΣΣΚΑ, στον ημιτελικό. Αυτό πιστεύω".

Όσο για τον αν έχει άγχος για το φάιναλ φορ; "Όχι βέβαια! Ποιος να φοβηθεί; Είναι ο Παναθηναϊκός! Γιατί να φοβηθώ; Είμαι στον Παναθηναϊκό και είναι απλά μπάσκετ. Πρέπει απλά να προετοιμαστούμε και να παίξουμε καλά".

Τέλος, αναφερόμενος στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Έκανε τη δουλειά του. Ήξερα τη φήμη του, αν και δεν είχα αγωνιστεί ποτέ για αυτόν. Είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι έχοντας τον προπονητη. Είναι πανέξυπνος. Είμαι ευγνώμων που με φώναξαν στην ομάδα φέτος και περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας. Είναι όλοι απίστευτοι επαγγελματίες".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags