Facebook Pixel «Δεν πανηγυρίζουμε κιόλας..»
| 2012-10-30 19:31:00

«Δεν πανηγυρίζουμε κιόλας..»

«Δεν πανηγυρίζουμε κιόλας..»

Τη νίκη ήθελε κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Παναγιώτης Κουρδάκης, ο οποίος τόνισε πως είναι ικανοποιημένοι από το 2-2, αλλά δεν πανηγυρίζουν κιόλας...

Αναλυτικά όσα είπε στο «Libero 107,4»:


Για την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό:

«Δεν πανηγυρίζουμε αλλά είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε τη νίκη, αλλά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δύο φορές ισοφαρίσαμε με τον Παναθηναϊκό και αυτό το κρατάμε ως ομάδα».

Για τη σεζόν της ομάδας του Ηρακλείου ως τώρα:

«Η ομάδα θέλει και χρόνο. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Άργησε λίγο να οργανωθεί η ομάδα, γιατί αρχές Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε το ρόστερ. Είναι μια νέα ομάδα, με νεαρά παιδιά, με φιλοδοξίες και όνειρα».

Για το γεγονός ότι βρήκε παλιούς του συμπαίκτες στην Κρήτη:

«Μπαίνεις πιο εύκολα στο κλίμα, έτσι. Όλα τα παιδιά πάνω-κάτω είναι στην ίδια ηλικία και αυτό βοηθάει».

Για τον Θανάση Παπάζογλου:

«Χθες ήταν ο κορυφαίος. Μας βοήθησε πολύ, κρατούσε τη μπάλα, έβαλε και ένα πολύ ωραίο γκολ. Εδώ νομίζω βρήκε την ηρεμία του και μπορεί να δείξει πραγματικά αυτό που αξίζει».

Για τη δική του απόδοση ως τώρα:

«Eίμαι ικανοποιημένος. Έχω να δώσω πάρα πολλά ακόμα και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος. Σίγουρα θα ήθελα να παίζω στον ΠΑΟΚ, αλλά το ποδόσφαιρο δε σταματάει σε ένα σύλλογο. Υπάρχουν ομάδες και όταν με εμπιστεύονται, όπως με εμπιστεύονται εδώ στον ΟΦΗ, μπορώ να ταιριάξω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags