Facebook Pixel Πόσο καλύτερος είναι ο Κυριάκος από τον Μανωλά;
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-22 11:54:00

Πόσο καλύτερος είναι ο Κυριάκος από τον Μανωλά;

Πόσο καλύτερος είναι ο Κυριάκος από τον Μανωλά;

Για την κλάση του Κούλη έχουν γραφτεί κι έχουν ειπωθεί όλα. Όλοι οι υπερθετικοί έχουν χρησιμοποιηθεί για να περιγράψουμε τα προσόντα για την απόδοσή του. Γράφει ο Γιώργος Χελάκης.

Για τον Μανωλά πλανιόταν πάντα μια αμφισβήτηση. Την τροφοδοτούσε ο ίδιος με τις επιπολαιότητές του μέσα στο γήπεδο. Τον βάραινε πάντα η σκιά του αξεπέραστου θείου του, Στέλιου. Ύστερα ήρθε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό και ο νεαρός που ήταν εξορισμένος στον Θρασύβουλο έγινε περίπου προδότης σε μια ομάδα που αγωνίστηκε σκάρτα δύο χρόνια.

Αφήνω κατά μέρος όλες τις εμφανίσεις του φέτος με τον Ολυμπιακό. Μετράω μόνο αυτή κόντρα στη Σάλκε. Ο Μανωλάς κατάπιε τον Χούντελαρ και εξαφάνισε όποιον επιχειρούσε είτε να μπει κάθετα, είτε να περάσει κάθετη πάσα.

Εμφάνισή σπουδαίου σέντερ μπακ που έχει φάει τα ευρωπαϊκά ματς με το κουτάλι. Κι όμως! Ο νεαρός σέντερ μπακ διαθέτει απλά θράσος και την άγνοια κινδύνου ενός νεοφώτιστου. Η κλάση του όμως είναι αυτή που του επιτρέπει να μεγαλουργεί όπως έκανε στο Γκεζελκίρχεν. Η κλάση είναι που μας επιτρέπει να τον συγκρίνουμε με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Κατά λοιπά κλάση διαθέτει και η Σάλκε. Επίσης ταχύτητα και φυσικές δυνάμεις υπέρτερες των παικτών του Ολυμπιακού.

Ο Ζαρντίμ διάβασε πολύ σωστά το ματς και έστησε άψογα την ομάδα του. Προσπάθησε να κλέψει τη νίκη αλλά δεν του βγήκε.

Ο Ολυμπιακός έχασε με ένα φτηνό γκολ και μια κακή εκτίμηση του Κάρολ. Θα μπορούσε πάθει τη ζημιά νωρίτερα και όχι όταν προσπάθησε να βγει μπροστά…

Λόγος για να βάφει μαύρα δεν υπάρχει. Ίσα- ίσα. Στο Γιουρόπα Λιγκ έχει σοβαρές ελπίδες για διάκριση.

Πηγή: Sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags