Facebook Pixel «Άδικη η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ...»
| 2012-12-02 21:43:00

«Άδικη η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ...»

«Άδικη η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ...»

Κάτι παραπάνω από τον έναν βαθμό ήθελε ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς τόνισε πως με τόσος ισοπαλίες που είχε η ομάδα του, το 0-0 ήταν άδικο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: "Εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι περιορίσαμε στο ελάχιστο τις ικανότητες των παικτών του ΠΑΟΚ να μας απειλήσουν. Αμυντικά λειτουργήσαμε πολύ καλά. Στην επίθεση το σημαντικό είναι να μη χάνεις σημαντικές φάσεις. Γι’ αυτό δεν βγήκαμε νικητές σήμερα. Τρία τετ α τετ, χαμένο πέναλτι, διπλή απόκρουση τερματοφύλακα και μία απομάκρυνση πάνω στη γραμμή ήταν οι ευκαιρίες μας Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Το ματς έγινε σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι δεν υπήρχαν ακρότητες και αυτό είναι μήνυμα προς όλους ώστε να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ευχαριστούμε τους φίλους μας και τους θέλουμε κοντά μας. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και δύναμη σε εμάς".

Για τις ευκαιρίες: "Δεν νομίζω ότι η Βέροια έχει χάσει τετοιες ευκαιρίες στο παρελθόν. Έξι φάσεις είναι πολλές. Το πιο σημαντικό είναι ότι τις δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις γι’ αυτές τις φάσεις".

Για το αν οι παίκτες του ήταν αγχωμένοι: "Υπάρχει άγχος όταν δεν ξέρεις να κάνεις αυτό που σε βάζουν να κάνεις. Αν με βάλεις να κάνω υδραυλικά θα έχω άγχος γιατί θα τρέχουν τα νερά. Σε όποια ομάδα και αν ήμουν έλεγα να πάρουμε τον Ιωάννου, για τις καλές εκτελέσεις του. Ο Κόστλι και ο Μπαργκάν επίσης είναι καλοί παίκτες. Οι σημερινές χαμένες ευκαιρίες έχουν να κάνουν με την ετοιμότητα της στιγμής".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags