Facebook Pixel Πρωί-πρωί για Κατίδη...
| 2012-12-05 01:24:00

Πρωί-πρωί για Κατίδη...

Πρωί-πρωί για Κατίδη...

Ο Έβαλντ Λίνεν έχει προγραμματίσει στις 9.00 συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο, προκειμένου να συζητήσουν για την «κρίση» που έχει προκύψει έπειτα από το επεισόδιο που είχε το βράδυ της Κυριακής ο νεαρός μέσος με τον Γιώργο Πήδουλα και να αποφασίσουν τη στάση που θα κρατήσουν από κοινού.

Μία ώρα αργότερα είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στα Σπάτα και ο Γιώργος Κατίδης με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να συναντηθούν με τον πρόεδρο και τον προπονητή. Η θέση της διοίκησης στο συγκεκριμένο θέμα είναι ξεκάθαρη: Θα σεβαστεί απόλυτα την τελική απόφαση που θα πάρει ο Γερμανός τεχνικός (αν και είναι κοινό μυστικό ότι όλοι στην ΠΑΕ ελπίζουν σε μια... αναίμακτη εκτόνωση της κατάστασης).

Όσον αφορά τον Λίνεν και την... ετυμηγορία του, τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή. Ο Γερμανός τεχνικός παραμένει ακόμη εξοργισμένος με όσα έγιναν την Κυριακή (αλλά και με πράγματα που είχαν προηγηθεί) και περιμένει να δει ειλικρινή μεταμέλεια και διάθεση... αλλαγής από τον ποδοσφαιριστή του.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags