Facebook Pixel Sportdog: Τάδε έφη ...Ζαραδούκα!
| 2013-01-18 17:00:00

Sportdog: Τάδε έφη ...Ζαραδούκα!

Sportdog: Τάδε έφη ...Ζαραδούκα!

Ο Γιάννης Ζαραδούκας είναι και επίσημα παίκτης του Άρη για 6 μήνες ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Κάτι που όσοι διαβάζετε επιμελώς τον σκύλο, το είχατε μάθει πριν από καμιά δεκαριά μέρες!

Όταν τις προηγούμενες μέρες όλοι έγραφαν ότι ο Άρης "χτυπάει" τον Τάτο και τον Λυκογιάννη από τον Ολυμπιακό, εμείς εδώ στον σκύλο σας γράφαμε ότι οι "κίτρινοι" θέλουν τον Γιάννη Ζαραδούκα από τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, από τις 9 Γενάρη γράψαμε σε αποκλειστικό ρεπορτάζ με τίτλο "Ζήτησε κι άλλον από τον Ολυμπιακό ο Άρης!" σας αποκαλύψαμε ότι Άρης θέλει τον Γιάννη Ζαραδούκα.

"Ο σκύλος σας δίνει το νέο όνομα που θέλουν οι κίτρινοι και δεν είναι άλλος από τον Ζαραδούκα. Αριστερός μπακ, εκεί που έχουν πρόβλημα στον Άρη. Δεν έχουν μόνο εκεί φυσικά, αλλά για την οικονομία της κουβέντας. Τον ζήτησαν ήδη μάλιστα από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού και περιμένουν", γράφαμε μέσα σε άλλα.

Η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του σκύλου ήρθε, λοιπόν, λίγες μέρες αργότερα, αφού σήμερα επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του αριστερού μπακ στους "κίτρινους" με τη μορφή του δανεισμού για έξι μήνες από τον Ολυμπιακό. Δεν έχετε παράπονο, λοιπόν. Ό,τι διαβάζετε πρώτοι στον σκύλο είναι γκαραντί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags