Facebook Pixel "Καρπουζάς" ο Παναθηναϊκός...
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-02 23:55:00

"Καρπουζάς" ο Παναθηναϊκός...

"Καρπουζάς" ο Παναθηναϊκός...

Οι φοβισμένοι (;) πράσινοι κατάφεραν να δεχτούν δύο γκολ από την Εστορίλ στο β` μέρος και να χάσουν 2-0 με κάτω τα χέρια, κάνοντας την υπόθεση πρόκριση πολύ δύσκολη υπόθεση...

Σπαταλώντας κακώς ένα ημίχρονο έχοντας μόλις μία (1) τελική απέναντι στο... μεγαθήριο Εστορίλ, σε ένα άδειο γήπεδο, οι Πορτογάλοι ξεθάρρεψαν, μπήκαν στο β` μέρος και καθάρισαν το ματς εκμεταλλευόμενοι τα αμυντικά λάθη των πρασίνων για να πάρουν τη νίκη με 2-0. Μια τσάμπα ήττα από μια ομάδα που δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά το σημαντικό είναι πως πλέον η υπόθεση πρόκριση αρχίζει και "χλωμιάζει"... Η Ντιναμό Μόσχας έχει 6β. και από τρεις Αϊντχόφεν και Εστορίλ με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στην Ολλανδία στην επόμενη αγωνιστική.

Μηδέν σε όλα

Στο σχεδόν... άδειο γηπεδάκι της Εστορίλ δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων στο ξεκίνημα, σε ένα ισορροπημένο πάντως ματς, αλλά πλέον... ανιαρό! Κάτι σουτ από την Εστορίλ απλά, με τους δυο τερματοφύλακες να είναι θεατές και την άμυνα των πρασίνων να ανταποκρίνεται σχετικά καλά, αλλά δημιουργικά τίποτα.

Οι παίκτες του Αναστασίου προσπάθησαν να πάρουν κάποια μέτρα από το 20` και μετά κυρίως από αριστερά με Ντίνα και Νάνο, όμως έβρισκαν τείχος μπροστά, σε ένα παιχνίδι όπου τα μετόπισθεν είχαν τον πρώτο λόγο. Μ` αυτά και μ` αυτά, το ημίχρονο έληξε δίκαια 0-0, αφού ουσιαστικά φάση της... προκοπής δεν έγινε από καμία ομάδα.

Κατάρρευση...

Κλέμπερ και Καρέλης μπήκαν στο ματς στο β`, αλλά ο πρώτος έκανε τη ζημιά... Στο 52` ο Σεμπά έκανε ό,τι ήθελε από δεξιά, γύρισε την μπάλα και ο νεοεισελθών σκόραρε εύκολα για το 1-0. Ο Αναστασίου έβαλε τον Δώνη αλλάζοντας τη διάταξη σε 4-4-2 σε ρόμβο. Χαϊρι πάντως δεν είδε ο τεχνικός των πρασίνων, αφού στο 62` ο Πράνιτς πάνω στη γραμμή κράτησε το 1-0 στην προβολή του Κλέμπερ...

Μια του κλέφτη, δυο και το... έφαγε, καθώς στο 66` ο Καμπρέρα σέντραρε από δεξιά και ο επερχόμενος Αμάντο με κεφαλιά ανενόχλητος έκανε το 2-0. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να τρέχει κάπως, αλλά χωρίς... λόγο, μιας και δεν απειλούσε σοβαρά τον Βάγκνερ δείχνοντας να έχει συμβιβαστεί με την ήττα. Δείγμα της κακής βραδιάς των πρασίνων η χαμένη ευκαιρία του Ατζαγκούν στο 88`, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τους Πορτογάλους νικητές με 2-0... 

ΣΚΟΡΕΡ: 52' Κλέμπερ, 66' Αμάντο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σερζ Γκουμιενί (Βέλγιο)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 33' Νάνο

Εστορίλ (Ζοσέ Κουσέιρο): Βάγκνερ, Αντερσον Λουίς, Ράφαελ, Ταβάρες, Νασιμέντο, Εσίτι, Ντιόγκο Αμάντο (78' Φιλίπε Γκονσάλβες), Καμπρέρα, Τοζέ (63' Κούκα), Σεμπά, Μπρούνο Λόπες (46' Κλέμπερ).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Μπούρμπος, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Πράνιτς (75' Λαγός), Ζέκα, Μπαϊράμι (46' Καρέλης), Ντίνας (56' Δώνης), Ατζαγκούν, Πέτριτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags