Facebook Pixel Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για Μάρτενς και Μαντούρο
| 2014-10-31 13:04:00

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για Μάρτενς και Μαντούρο

Ο Γ. Ζαχαριάδης γράφει για Μάρτενς και Μαντούρο

Καιρός είναι να ξεκαθαρίσει με τους Μάρτενς και Μαντούρο

H συζήτηση για τον Μάρτενς και τον Μαντούρο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον όταν αφορά στη σύγκριση των πλούσιων αποδοχών τους, έναντι των μισθών πείνας που λαμβάνουν οι συνεπέστεροι αγωνιστικά νεαροί, καλή ώρα όπως ο Τζανδάρης.

 

Το ερώτημα είναι σχετικό: Χρειάζεται να συζητήσουμε για την τύχη των δύο ποδοσφαιριστών την 1η του Γενάρη; Είναι θέμα προς... μεγάλη συζήτηση η παραμονή τους για μια ομάδα που δεν έκανε, όπως γνωρίζουμε όλοι μας, τις καλύτερες μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι και του στοιχίζουν πάνω από εκατομμύριο δυό παίκτες που δεν προσφέρουν; Σε μια ομάδα που στο ρόστερ της είναι απαραίτητος κι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μετατραπεί σε... κέντρο αποκατάστασης και φιλανθρωπικό ίδρυμα, γιατί θα χαθεί ο έλεγχος...

 

Οι περιπτώσεις των Μάρτενς και Μαντούρο, ο πρώτος περισσότερο κι ο δεύτερος λιγότερο, θα έπρεπε ήδη να έχουν ξεκαθαρίσει καιρό τώρα και να μην απασχολούν με το αν θα τα καταφέρουν τελικά να αποδώσουν με βάση όσο κόστισαν ή τουλάχιστο με το μισό από αυτά που ξόδεψε η ριμάδα η ομάδα τους περιμένοντας ότι, κάποια στιγμή, θα κάνουν τη διαφορά.

 

Υπό άλλες συνθήκες, αυτή η συζήτηση είναι άσκοπη. Ωστόσο, τα οικονομικά πλαίσια είναι που μας καθοδηγούν. Αν τυχόν οι «δύο» δεν στοίχιζαν ένα σκασμό ευρώ και το συμβόλαιό τους ήταν όσο και ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή που συμπληρώνει την αποστολή της ομάδας, δηλαδή, στο 1/5 της υπάρχουσας συμφωνίας, ίσως να περνούσαν απαρατήρητοι. Τότε ίσως να μιλούσαμε για τη χρησιμότητα των ξένων στην ομάδα. Σήμερα, οι αποδοχές τους και η σύγκριση με την προσφορά τους, προκαλεί.

 

Δεν αποκλείεται, στο επόμενο βήμα της καριέρας τους, να επανέλθουν στο σημείο που έγιναν γνωστοί και να παίξουν το καλύτερό τους ποδόσφαιρο. Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν θα πρέπει να νιώθουν όσο ποδοσφαιριστές ήταν μέχρι πριν πατήσουν το πόδι τους στην Τούμπα.

 

ΥΓ.: Απόλυτα σεβαστή η απουσία τους λόγω τραυματισμών. Δεν λαμβάνουμε υπ' όψη τις μακρόχρονες περιόδους που λείπουν λόγω των γνωστών προβλημάτων.

Δανειζόμαστε την αγωνιστική τους εικόνα για τα παραπάνω.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags