Facebook Pixel «Επίθεση» ΠΑΟΚ σε ΠΑΟ με... Γάυρο!
| 2015-05-13 17:01:00

«Επίθεση» ΠΑΟΚ σε ΠΑΟ με... Γάυρο!

«Επίθεση» ΠΑΟΚ σε ΠΑΟ με... Γάυρο!

Ξεκαθάρισαν από τον Δικέφαλο στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ πως δεν έχουν «φιλίες» με κανέναν, ειδικά με τον Παναθηναϊκό, που χρησιμοποιήσει τον «Γαύρο» και τον «Πρωταθλητή».

Ξεκάθαρο «άδειασμα» στον Παναθηναϊκό υπήρξε σήμερα από τον ΠΑΟΚ στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, όπου επικυρώθηκε μερικώς (θέσεις 1-5) η βαθμολογία με την ψήφο του Δικεφάλου, ενώ στην συνέχεια υπήρξαν και... καρφιά από τους Θεσσαλονικείς προς το Τριφύλλι.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ξεκαθάρισαν πως είναι μόνοι τους και ότι δεν έχουν «φιλίες», ειδικά με τον Παναθηναϊκό ο οποίος πέρυσι στο CAS πήγε ενάντια στους Θεσσαλονικείς χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τα όσα έγραφαν τότε η εφημερίδα «Γαύρος» και ο «Πρωταθλητής» για τα επεισόδια στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, είπε μετά την συνεδρίαση: Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή της επικύρωσης για τους δικούς του λόγους. Ίσως να εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί λόγω της εμπλοκής που έχει με τις δικαστικές υποθέσεις και επειδή ήρθε πρώτος στην κανονική διάρκεια θα παίξει στους ομίλους του Champions League".

Παράλληλα, έβγαλε δυσαρέσκεια γιατί ο ΠΑΟΚ βρήκε τον Παναθηναϊκό απέναντί του πέρυσι στο CAS και δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εμείς πήραμε τους βαθμούς στα γήπεδα και τους χάσαμε στα χαρτιά. Ο Παναθηναϊκός ήρθε στο CAS απέναντί μας, κρατώντας στα χέρια τον ΓΑΥΡΟ και τον Πρωταθλητή. Εμείς δεν έχουμε κανένα μέτωπο, ο ΠΑΟΚ βαδίζει μόνος του, είναι ο dealer και όποιος θέλει, ακολουθεί"

ΠΑΟΚ κατά ΠΑΟ και Ολυμπιακός υπέρ ΠΑΟΚ! Διαβάστε φοβερό παρασκήνιο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags