Facebook Pixel Κουφό! Τον έδιωξε ο Ολυμπιακός, πηγαίνει Τσέλσι!
| 2015-10-07 10:52:00

Κουφό! Τον έδιωξε ο Ολυμπιακός, πηγαίνει Τσέλσι!

Κουφό! Τον έδιωξε ο Ολυμπιακός, πηγαίνει Τσέλσι!

ΠΟΙΟΣ παιχταράς του Ολυμπιακού, που έφυγε από τον Ολυμπιακό στο τέλος του καλοκαιριού, είναι πολύ πιθανό να παίξει στην Τσέλσι του Μουρίνιο!

Ο λόγος για τον Γκιόργκι Λόρια, που σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι επικοινώνησε η ομάδα του Μουρίνιο μαζί του και δεν αποκλείεται να φορέσει τη φανέλα της τον προσεχή Γενάρη!

"Ο διευθυντής της Τσέλσι με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας με είχε παρακολουθήσει, ενώ άρεσα επίσης και στο Μουρίνιο.

Λόγω του τραυματισμού του Τιμπό Κουρτουά, ο σύλλογος έψαχνε για τερματοφύλακα και με ήθελαν. Δεν μπορώ να πάω στην Αγγλία λόγω του ότι η εθνική μου ομάδα δεν είναι στις πρώτες 70 ομάδες της κατάταξης της FIFA.

Το γνώριζα αυτό διότι όταν έσπασα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, είχα πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Όμως, το πρόβλημα αυτό δεν μου επιτρέπει να πάω στην Αγγλία", σχολίασε αρχικά μέσω του gazzetta και συμπλήρωσε για το αν υπάρχει περίπτωση να πάει τον Γενάρη:

"Υπάρχει ακόμη ελπίδα να πάω στην Τσέλσι, ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να πάνε όλα καλά. Ήμουν πολύ πολύ χαρούμενος που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος και προπονητής με ήθελαν. Τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ".



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags