Facebook Pixel "Θεωρώ πως θα βγει τέταρτος ο ΠΑΟΚ"
| 2016-02-01 17:02:00

"Θεωρώ πως θα βγει τέταρτος ο ΠΑΟΚ"

"Θεωρώ πως θα βγει τέταρτος ο ΠΑΟΚ"

Στο Metropolis 95.5  φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Χαβιέρ Ουμπίδες, ο οποίος αναφέρθηκε στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε παράλληλα και τις προβλέψεις για τη μάχη της 2ης θέσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς:
«Στο α’ μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλός, έκανε και ευκαιρίες. Στο β΄ μέρος πρεσάραμε περισσότερο και είχαμε τον έλεγχο απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που φάνηκε κουρασμένος».

Για το αν θεωρεί και ο ίδιος πως ο ΠΑΟΚ γύρισε πίσω στο β’ μέρος: «Όντως συνέβη αυτό. Γύρισε πίσω ο ΠΑΟΚ αλλά έπρεπε να το κάνει για να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Όμως επειδή ήμασταν καλύτεροι στο β’ ημίχρονο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και θεωρώ πως ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία».

Για το τι του άρεσε από τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε δύο εικόνες. Ήταν πιο επιθετικός στο α’ μέρος και πιο αμυντικός στο β’. Ο ΠΑΟΚ του α’ μέρους μου άρεσε και αυτός είναι που αρέσει και στον κόσμο».

Για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για τη 2η θέση: «Είναι δύσκολο να κρίνουμε από τώρα, καθώς ακολουθούν και αρκετά ντέρμπι. Θεωρώ, πάντως, πως η ΑΕΚ θα πάρει στο τέλος τη 2η θέση, με τρίτο τον Παναθηναϊκό και τέταρτο τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags