Facebook Pixel Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Γιάννου!
| 2016-02-25 13:10:00

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Γιάννου!

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Γιάννου!

Τι δήλωσε για την μεταγραφή του και για το μέλλον του στην Εθνική.

Ο Απόστολος Γιάννου είναι ήδη παίκτης της Σανγκάι Σενχούα και θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας. Ο πρώην επιθετικός των «Αρκάδων, μίλησε στο FOX Sports και είπε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα:, αλλά και το μέλλον του σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Για το νέο σταθμό της καριέρας του και τις φιλοδοξίες του ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Νομίζω είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα. Το περίμενα πολύ να βγω από την Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Αν δεν έγινε στην Ευρώπη, έγινε στην Ασία που είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση»

Ενώ για την προτίμηση του, σχετικά με ποια Εθνική ομάδα θα ήθελε να αγωνιστεί δήλωσε: «Δεν ήταν εύκολο και προφανώς είναι δύσκολο να επιλέξω για το ποια χώρα θα αγωνιστώ από τη στιγμή που αισθάνομαι το ίδιο και για τις δύο. Ξέρω πως η Αυστραλία βρίσκεται σε ανοδική πορεία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Άγγελος Ποστέκογλου. Η Εθνική Αυστραλίας θα ήταν καλύτερη για μένα ως ποδοσφαιριστή, το να παίξω για αυτή και να δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό»

Ίσως και να είναι σημεία των καιρών η παραπάνω δήλωση. Η ομάδα που κάποτε αποτελούσε όνειρο και υψίστη τιμή να αγωνιστεί κάποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής, έχει χάσει πλέον αρκετό από το κύρος και τη… χρυσόσκονη της τελευταίας 10ετίας, με αποτέλεσμα νεαροί και άκρως ελπιδοφόροι ποδοσφαιριστές σαν τον Γιάννου να σκέφτονται τις εναλλακτικές τους, όσοι έχουν, σχετικά με την εθνικής τους εκπροσώπηση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Γιάννου έμαθε ποδόσφαιρο στην Αυστραλία (Κάνονς Μελβούρνης και Ελλάς Μελβούρνης) και έχει συμμετοχές με την Κ-17 της Αυστραλίας. Ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 17 χρονών. Κατέγραψε 18 συνολικά συμμετοχές με τις Εθνικές Κ-19 και Κ-21 της Ελλάδας, ενώ η μία συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών δεν τον δεσμεύει καθώς δεν έγινε σε επίσημο παιχνίδι (φιλικό με Τουρκία).
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags