Facebook Pixel «Κρεμάει τα παπούτσια» το… κανόνι της Ιταλίας! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-05-04 17:53:00

«Κρεμάει τα παπούτσια» το… κανόνι της Ιταλίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κρεμάει τα παπούτσια» το… κανόνι της Ιταλίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 22 χρόνια καριέρας, πάρα πολλά γκολ, συμμετοχές σε τεράστιες ευρωπαϊκές ομάδες και πολλούς τίτλους, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση…
 

Ο Λούκα Τόνι αποσύρεται από την ενεργό δράση μετά από 22 χρόνια επαγγελματικής καριέρας. Το προσεχές παιχνίδι της Βερόνα με την Γιουβέντους θα είναι και το κύκνειο άσμα του Ιταλού αφού ο 38χρονος άσος ανακοίνωσε πως η καριέρα του έφτασε στο τέλος της.

«Το σκεφτόμουν αρκετό καιρό, ήμουν σε δύσκολη συναισθηματική κατάσταση, δεν ήταν κάτι εύκολο να το πάρω απόφαση. Όμως το παιχνίδι κόντρα στην Γιουβέντους θα είναι το τελευταίο μου», δήλωσε ο Τόνι.

Και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή είναι η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου, σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο. Χρειαζόμουν μια μεγάλη απογοήτευση για να πάρω αυτήν την απόφαση και ήρθε μια τεράστια απογοήτευση».

Ο Λούκα Τόνι έχει κατακτήσει το Μουντιάλ το 2006 με την Εθνική ομάδα της Ιταλίας, ενώ έχει πάρει τα πρωταθλήματα Γερμανίας με την Μπάγερν το 2008 και το 2010. Σε όλη του την καριέρα φόρεσε τη φανέλα 15 ομάδων. Μοντένα, Έμπολι, Φιορεντζουόλα, Λοντιτζιάνι, Τρεβίζο, Βισενζα, Μπρέσια, Παλέρμο, Φιορεντίνα, Μπάγερν Μονάχου, Ρόμα, Τζένοα, Γιουβέντους, Αλ Νασρ, Βερόνα, ήταν αυτές με τις οποίες αγωνίστηκε.


 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags