Facebook Pixel Μία ακόμα αποκάλυψη στο SportDog - Ένα μήνα πριν το γράψαμε για Πλατέλλα
| 2016-12-09 15:41:00

Μία ακόμα αποκάλυψη στο SportDog - Ένα μήνα πριν το γράψαμε για Πλατέλλα

Μία ακόμα αποκάλυψη στο SportDog - Ένα μήνα πριν το γράψαμε για Πλατέλλα

Πολλοί μπορεί να ξαφνιάστηκαν χθες με την είδηση ότι ο Βαγγέλης Πλατέλλας τελειώνει από την ΑΕΚ, ωστόσο οι πιστοί αναγνώστες του SportDog γνωρίζουν το θέμα από τις 5/11...

Βγήκε χθες στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ ότι ο Βαγγέλης Πλατέλλας τελείωσε από την ομάδα. Και πως ενημερώθηκε από την Ένωση να βρει ομάδα το Γενάρη γιατί δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μοράις.

Κάποιοι μπορεί να ξαφνιάστηκαν με τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ωστόσο όχι οι φανατικοί αναγνώστες του SportDog.

Γιατί από τις 5/11, πριν από ένα μήνα και, δηλαδή, είχαμε αποκαλύψει εδώ στο Σκύλο το χοντρό επεισόδιο που είχε στην προπόνηση ο Πορτογάλος προπονητής με τον Έλληνα άσο.

Μάλιστα, τονίζαμε ότι μετά τα όσα έγιναν τότε στην προπόνηση ο κόουτς της Ένωσης τελείωσε στην ουσία τον παίκτη και πως θα ήταν αδύνατο να τον συμπεριλάβει ξανά στα πλάνα του.

Όπως και έγινε, με τον Πλατέλλα να ενημερώνεται και επίσημα χθες ότι δε βρίσκεται στα σχέδια του προπονητή του και πως πρέπει να βρει ομάδα.

Μία εξέλιξη που είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή ο SportDog, όταν, μάλιστα, υπήρχαν Μέσα και δημοσιογράφοι που το είχαν διαψεύσει, ενώ μέχρι και ο ίδιος ο Μοράις είχε πει σε συνέντευξη Τύπου ότι δεν τρέχει τίποτα με τον Πλατέλλα σε σχετική ερώτηση ρεπόρτερ της ΑΕΚ με αφορμή το επεισόδιο που ανέδειξε ο Σκύλος.

Δε μας αρέσει να ευλογούμε τα γένια μας, αλλά όταν υπάρχουν τόσα αποκλειστικά ρεπορτάζ στο SportDog που επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας δεν μπορούμε να σφυρίζουμε αδιάφορα.

Αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, εδώ στο Σκύλο, υπάρχουν καθημερινά πολλές καυτές αποκαλύψεις -ακόμα και για θέματα που κάνουν "τζιζ"- τις οποίες ποτέ κανείς δε διαψεύδει. Τυχαίο; Δε νομίζουμε...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags