Facebook Pixel Ο Εμενίκε το... στοίχημα champions league για Ολυμπιακό
| 2017-07-07 12:42:00

Ο Εμενίκε το... στοίχημα champions league για Ολυμπιακό

Ο Εμενίκε το... στοίχημα champions league για Ολυμπιακό

Υποτιμάνε τον Ολυμπιακό όσοι δεν τον ζυγίζουν με μέτρο το champions league. Να ξέρουμε τι λέμε. Ποιό πρωτάθλημα! 

Δεν λέει κάτι, ειδικά για τον Ολυμπιακό, αν πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα. Αυτό που λέει είναι να κάνει κάτι στο τσάμπιονς ληγκ. Αυτό είναι το γήπεδο της διάκρισης του πρωταθλητή. Η Ευρώπη.

Φαιδρότητες είναι οι… πανηγυρισμοί για τη μεταγραφή του Εμενίκε. Ώπα, ρε! Από μακριά κάνει μπαμ ότι είναι προκάτ το πανηγύρι για τη συμφωνία με τον Νιγηριανό. Λες και στον Ολυμπιακό δεν έχουν παίξει, κι όχι μόνον ένας και δύο, παίκτες της ίδιας αξίας σαν κι αυτόν.

Πόσες από τις ομάδες που την προσεχή σαιζόν έχουν πιθανότητες να προκριθούν στους “16” του τσάμπιονς ληγκ θα ήθελαν τον συγκεκριμένο Εμενίκε; Δεν λέω πόσες φιλοδοξούν να φτάσουν στον τελικό ή μέχρι τους “8” του τσάμπιονς ληγκ. Καμία!

Καμία ομάδα με στόχο να έχει μια αξιοπρόσεχτη παρουσία στο champions league δεν θα ρισκάριζε να δώσει φανέλα στον Εμενίκε (φώτο με τη φανέλα της Φενέρμπαξέ). Αυτό δεν σημαίνει ότι ο μαύρος δεν είναι παίκτης αξίας. Και προσφοράς. Έχει, όμως, κάποια στοιχεία αρνητικά, τα οποία αγνόησε ο Ολυμπιακός, με τα δικά του κριτήρια ως ομάδα επιπέδου τσάμπιονς ληγκ.

Θα δούμε. Αν θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός με Εμενίκε κι αν την πατήσανε όσες ευρωπαϊκές ομάδες αδιαφόρησαν για τον Νιγηριανό.

Μάπα το καρπούζι ο Εμενίκε, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags