Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός τελείωσε Καπίνο, Μίλιτς, Ζντιέλαρ και Καρσελά
| 2017-12-04 19:08:00

ΣΟΚ στο λιμάνι: Τελείωσε Καπίνο κι άλλους τρεις ο Ολυμπιακός - Στο Ρέντη ο Μαρινάκης

Sportdog Team
 ΣΟΚ στο λιμάνι: Τελείωσε Καπίνο κι άλλους τρεις ο Ολυμπιακός - Στο Ρέντη ο Μαρινάκης

Πέφτουν κεφάλια. Το Sportdog σας τα έγραψε από τις 12 Οκτωβρίου.

Την παραμονή του αγώνα με τη Γιουβέντους, οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να λήξουν τη συνεργασία τους με τους Στέφανο Καπίνο, Σάσα Ζντιέλαρ, Χρβόγιε Μίλιτς και Μεχντί Καρσελά!

Η ΠΑΕ αποφάσισε αιφνιδίως να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές για "αγωνιστικούς λόγους", όπως ενημέρωσαν οι ιθύνοντες της ομάδας...

Παρότι πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις και οι τέσσερις δεν είχαν ικανοποιήσει με την απόδοση τους...

Ο Στέφανος Καπίνο είχε χάσει τη θέση του βασικού από τον Προτό εδώ και καιρό...

Ο Χρβόγιε Μίλιτς ουδέποτε πήρε ευκαιρίες ουσιαστικά, ούσα μια μεταγραφή που δεν βγήκε, όπως και ο Μεντί Καρσελά που αποκτήθηκε με πολλές φιλοδοξίες, όμως δεν πρόσφερε σχεδόν τίποτα...

Όσον αφορά στον Ζντιέλαρ, ο Σέρβος μέσος δεν ήταν στα πλάνα του Τάκη Λεμονή.

Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης την ίδια μέρα των εκκαθαρίσεων βρέθηκε στο Ρέντη, όπου επιθεώρησε τους νέους χώρους του προπονητικού κέντρου.

Πρόκειται φυσικά για ΠΛΗΡΗ επιβεβαίωση των ρεπορτάζ του Sportdog.gr το προηγούμενο διάστημα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στα θέματα που είχαμε γράψει...

Συγκεκριμένα, για τον Στέφανο Καπίνο από τις 12 Οκτωβρίου είχαμε αποκαλύψει πως  "αν συνεχίσει να παραμένει εκτός 11άδας θα θελήσει να παραμείνει στην ομάδα και μετά το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα στον Ολυμπιακό για τη συνέχεια, καθώς ο Καπίνο θέλει να παίζει βασικός και αν δεν καταφέρει να κερδίσει ξανά τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, τότε δεν αποκλείεται να συζητήσει ακόμα και το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί σε άλλο σύλλογο μεσούσης της περιόδου."

Όσον αφορά στον Σάσα Ζντιέλαρ στις 5 Νοεμβρίου είχαμε το ρεπορτάζ οτι ο "ο Ζντιέλαρ έχει ήδη ενημερωθεί από αρμόδια χείλη πως θα πρέπει να κάνει υπομονή έως ότου να παίξει ξανά, μια και είναι ανάγκη να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Ταχτσίδης και να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Κάτι που εκτυλίσσεται στην πράξη."

Για τον Χρβόγιε Μίλιτς, στις 17 Νοεμβρίου, το Sportdog,gr είχε γράψει πως "ο παίκτης που αποκτήθηκε για βασικός το καλοκαίρι, ο Χρβόγε Μίλιτς, απογοητεύει και το μέλλον του στην ομάδα θεωρείται αβέβαιο."

Τέλος, για τον Μεχντί Καρσελά, πριν από λίγες μέρες, στις 23 Νοεμβρίου, και πάλι είχαμε αποκαλύψει οτι ο Μαροκινός ήταν στην... μπούκα! 

"Στην Πορτογαλία ο Μαροκινός ήταν σχεδόν... προκληκτικός, όχι γιατί δεν προσπάθησε καθόλου, αλλά γιατί φαίνεται πως δεν... μπορεί. Τακτικά ήταν λάθος σε όσα του ζήτησε ο Τάκης Λεμονής, ενώ κατέστρεψε και όλα τα ανεβάσματα του Κούτρη, με τον οποίο δεν είχε ούτε μια συνεργασία.

Με αυτά τα δεδομένα μοιάζει κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, αν και στην χθεσινή, κακή εικόνα επί της Σπόρτινγκ έχει μεγάλο μερίδιο και ο Tάκης Λεμονής."

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω αποκαλύψεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags