Facebook Pixel Ο μάνατζερ Φαζέλι άναψε φωτιές στην ΑΕΚ και τον Λυμπερόπουλο - Sportdog.gr
| 2017-12-18 14:05:00

«Τρελάθηκε» ο «Λύμπε» με αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη - Ποιος «άναψε φωτιές» στην ΑΕΚ

Sportdog Team
«Τρελάθηκε» ο «Λύμπε» με αυτό που έγινε στο Καραϊσκάκη - Ποιος «άναψε φωτιές» στην ΑΕΚ

Ο Ανσαριφάρντ, ο Μασούντ και ο... Χιμένεθ.

Δεν άρεσε στον Νίκο Λυμπερόπουλο η χθεσινή επίσκεψη του μάνατζερ Ρέζα Φαζέλι, στο Καραϊσκάκη, όπου είχε συνάντηση με παράγοντες του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο συγκεκριμένος ατζέντης εκπροσωπεί τον Σοτζέι Μασούντ, ήρθε στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης για τη μεταγραφή του Ιρανού, ωστόσο το γεγονός ότι προηγήθηκε επαφή με τους Ερυθρόλευκους σα να εκνεύρισε κάπως τον «Λύμπε».

Είναι γεγονός, πάντως, ότι ο Ρέζα Φαζέλι είναι εκπρόσωπος και του Καρίμ Ανσαριφάρντ, αλλά και του Εχσάν Χατζισαφί, που έχει ακουστεί ως στόχος των Πειραιωτών, οπότε μάλλον φαντάζει απόλυτα λογική  η παρουσία του εν λόγω ατζέντη στο Φάληρο.

Εξάλλου, δε θεωρείται πιθανό ο Ολυμπιακός να ενδιαφέρεται για τον Σοτζέι Μασούντ, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση χθες στο Καραϊσκάκη ο μάνατζερ να έπαιξε σε... διπλό ταμπλό για τον Ιρανό, αν και φημίζεται στην πιάτσα ως εξαιρετικός διαπραγματευτής και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στο μεταξύ, ο Μανόλο Χιμένεθ εργάζεται πυρετωδώς ενόψει Γενάρη και χθες είχε αλλεπάλληλες επαφές με τον μάνατζέρ του, προκειμένου να ορίσει στόχους.

Ο Ισπανός τεχνικός ψάχνει παίκτες κυρίως στην πατρίδα του και ετοιμάζει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση, μιας και ως γνωστόν θέλει να γίνουν 2-3 σημαντικές προσθήκες τον Ιανουάριο, προκειμένου η ΑΕΚ να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα, αλλά και την πρόκριση σε βάρος της Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League.

Μάλιστα, πολλοί λένε στα Σπάτα πως η ενδεκάδα που κατέβασε στο ματς με τον Απόλλωνα, ήταν (και) για να αναδείξει τα σημαντικά κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, όπως η έλλειψη εναλλακτικών για την αριστερή πτέρυγα, τόσο στα μπακ όσο και στα εξτρέμ.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στις κινήσεις που θα γίνουν τον Γενάρη, περισσότερο ακόμα και από τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος έχει δώσει βαρύτητα στην εξεύρεση επιλογών από την ελληνική αγορά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags