Facebook Pixel Ανοίγει την πόρτα στον Οφόε ο Μαρινάκης, «τσουχτερός» ο Ταβάμπα - Sportdog.gr
| 2017-12-27 12:00:00

Ανοίγει την πόρτα στον... φευγάτο ο Μαρινάκης - «Τσουχτερός» και «ζόρικος» φορ για αντι-Εμενίκε

Sportdog Team
Ανοίγει την πόρτα στον... φευγάτο ο Μαρινάκης - «Τσουχτερός» και «ζόρικος» φορ για αντι-Εμενίκε

Ποιος μετράει μέρες, ποιος «παίζεται» να έρθει...

Στον Ολυμπιακό αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις τον Γενάρη, καθώς ο Τάκης Λεμονής έχει ζητήσει -και δημόσια- ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ ενόψει του δεύτερου γύρου.

Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και παραχωρήσεις εκτός προγράμματος, αν και εφόσον έρθουν συμφέρουσες προτάσεις στο Λιμάνι, ακόμα και για παίκτες που υπολογίζει ο προπονητής των Ερυθρολεύκων.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα ο Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, είναι... φευγάτος από τον Πειραιά, καθώς θέλει να πάει σε μια πιο ασφαλή χώρα, κάτι που έχει παραδεχτεί και σε δηλώσεις του μετά τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του.

Πάντως, ακόμα δεν έχει φτάσει στο Λιμάνι κάποια επίσημη προσφορά για τον Βέλγο άσο, ενώ τα τελευταία σενάρια που εμπλέκουν το όνομα της Πόρτο δεν φαίνεται να έχουν βάση, ενώ και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δεν έχει κάνει ακόμα κάποια κίνηση.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι ότι ο παίκτης θέλει να φύγει και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο, αρκεί, βέβαια, να ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Μπορεί, μάλιστα, ο προορισμός του Βέλγου μέσου να μην είναι τελικά η Πορτογαλία, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες ώρες και παρά τις τελευταίες δηλώσεις του μάνατζέρ του.

Στο μεταξύ, στο Λιμάνι είναι δεδομένο πως θα προχωρήσουν και σε κινήσεις ενίσχυσης, με την απόκτηση ενός φορ να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, ειδικά αν αποχωρήσει τελικά ο Εμάνουελ Εμενίκε.

Ένα όνομα που συντηρείται στον Τύπο εδώ και μέρες είναι αυτό του Λεάντρο Ταβάμπα της Παρτιζάν, αν και δεν είναι εύκολη περίπτωση. Από τη μία, γιατί οι Σέρβοι έχουν μεγάλες απαιτήσεις και από την άλλη, επειδή στον Πειραιά κάνουν δεύτερες σκέψεις για να ψωνίσουν ξανά από την Παρτιζάν, μιας και η μεταγραφή του Ούρος Τζούρζτεβιτς μόνο επιτυχημένη δε θεωρείται μέχρι στιγμής... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags