Facebook Pixel Παίζει δυνατά του Πανιούκοφ για Παναθηναϊκό, τι ισχύει για Τσουκαλά, Λουντ, Μολέντο - Sportdog.gr
| 2018-01-10 11:15:00

Αδιανόητο: «Παίρνει» φορ και χαφ ο ΠΑΟ χωρίς χρήματα; - Γιατί «φρενάρει» ο Λουντ

Sportdog Team
Αδιανόητο: «Παίρνει» φορ και χαφ ο ΠΑΟ χωρίς χρήματα; - Γιατί «φρενάρει» ο Λουντ

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο Τριφύλλι, τι συμβαίνει στα μεταγραφικά.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ώρες, καθώς από εκεί που η ομάδα παρουσιάζεται να μην έχει χρήματα για να καλύψει τις οδικές μετακινήσεις της, γίνονται συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για μεταγραφές, έστω και πολύ μικρού κόστους.

Μάλιστα, το όνομα που ήρθε δυναμικά στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες για τη γραμμή κρούσης των Πράσινων και αφορά τον 23χρονο επιθετικό από τη δεύτερη ομάδα της Ζενίτ, Αντρέι Πανιούκοφ, δείχνει να απασχολεί πολύ σοβαρά το Τριφύλλι και δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη κίνηση να προχωρήσει, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμεί διακαώς την απόκτηση ενός σέντερ φορ. 

Την ίδια στιγμή, οι Πράσινοι φαίνεται πως ψάχνουν και για χαφ, καθώς ελπίζουν πως μπορούν να πουλήσουν τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αν και, όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλές φορές, ακόμα δεν έχει προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο.

Ένα όνομα, λοιπόν, που έχει επανέλθει στο «πράσινο» ρεπορτάζ είναι αυτό του Σταύρου Τσουκαλά, ο οποίος διεκδικεί την ελευθερία του από τον Αστέρα Τρίπολης και, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, έχει συμφωνήσει ήδη με τον Παναθηναϊκό.

Κάτι τέτοιο, βεβαίως, δεν επιβεβαιώνεται ακόμα, ωστόσο το sportdog.gr σάς έχει αποκαλύψει ότι ο Έλληνας μέσος ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Μαρίνου Ουζουνίδη για τον άξονα το περασμένο καλοκαίρι, πριν την απόκτηση του Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Στο μεταξύ, όσον αφορά το θέμα των πωλήσεων, που σημειωτέoν μόνο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει μεταγραφή φέρνοντας χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, δεν υπάρχει φως ούτε για τον Ρόμπιν Λουντ.

Ο Φινλανδός άσος δε βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του ΑΠΟΕΛ και γενικά δεν είναι πολύ «ζεστός» σε αυτή τη φάση να αποχωρήσει από την Ελλάδα, μιας και η γυναίκα του είναι έγκυος. Οπότε δεν αποκλείεται, αν δεν προκύψει και κάποια… τρελή πρόταση, ο παίκτης τελικά να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στο Τριφύλλι.

Όσον αφορά το «σήριαλ Μολέντο», για σήμερα το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο ραντεβού με τον Λούμπος Μίχελ και τα δεδομένα είναι όπως τα αναλύσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ. Ο Βραζιλιάνος άσος παρουσιάζεται, πλέον, πολύ πιο διαλλακτικός και γι’ αυτό, άλλωστε, αποφάσισε να κάνει ραντεβού με την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και το μόνο βέβαιο είναι ότι αν κλείσει το deal, o Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να βγάλει από την τσέπη σχεδόν 3 εκατ. ευρώ για χάρη του Ροντρίγκο Μολέντο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags