Facebook Pixel Sportdog.gr | Aπίστευτα πράγματα στον ΠΑΟΚ με Αζεβέδο - «Μπουνιές» Λουτσέσκου - Μίχελ για το... θηρίο!
| 2018-01-15 23:08:00

Aπίστευτα πράγματα στον ΠΑΟΚ με Αζεβέδο - «Μπουνιές» Λουτσέσκου - Μίχελ για το... θηρίο!

Sportdog Team
Aπίστευτα πράγματα στον ΠΑΟΚ με Αζεβέδο  - «Μπουνιές» Λουτσέσκου  - Μίχελ για το... θηρίο!

Τι τρέχει με το νέο απόκτημα του Δικεφάλου; 

Πάνω στη… χαρά για την εύκολη νίκη στην Κέρκυρα, πέρασε στα «ψιλά» η απάντηση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ερώτηση για το πότε ο Μάρσιο Αζεβέδο θα είναι έτοιμος να παίξει.

«Μην περιμένετε να τον δείτε στο γήπεδο σε λιγότερο από τρεις βδομάδες. Σε 3-4 βδομάδες θα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Πρέπει να έχουμε ισορροπία και να του δώσουμε τη δυνατότητα όταν μπει να κάνει καλά πράγματα και σαν ομάδα να μην ρισκάρουμε και να πάρουμε καλά αποτελέσματα» δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής, σε πλήρη αντίθεση με τις δηλώσεις του ίδιου του Βραζιλιάνου μπακ την περασμένη Πέμπτη, αλλά και αυτές του Λούμπος Μίχελ στις 6 Ιανουαρίου, το βράδυ που ο Αζεβέδο «προσγειώθηκε» στη Θεσσαλονίκη!

Και για όσους… ξεχνάνε, το sportdog.gr σας θυμίζει τις επίμαχες δηλώσεις. «Τις τελευταίες μέρες έκανα κανονικά προπονήσεις με την Σαχτάρ και γενικά νιώθω καλά.  Νομίζω ότι το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο» δήλωσε ο Αζεβέδο, «δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του αλλά τον τελευταίο χρόνο έκανε φουλ προπονήσεις με τη Σαχτάρ, μίλησα προσωπικά με τους γιατρούς της Σαχτάρ και άλλους ανθρώπους και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» δήλωσε ο Μίχελ. Τελικά, όμως, μάλλον… υπάρχει πρόβλημα!

Τι σημαίνει το ότι ο Αζεβέδο θα είναι έτοιμος σε 3-4 εβδομάδες; Πως ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει να παίζει στο αριστερό άκρο της άμυνας τουλάχιστον για έναν μήνα ακόμα, αφού το… θηρίο δεν είναι τελικά και τόσο θηρίο αλλά και πως ο Αζεβέδο αποκτήθηκε για να παίξει (στην καλύτερη περίπτωση) 2,5 μήνες ποδόσφαιρο, εάν στο τέλος της σεζόν δεν υπογράψει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags