Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Αντρέα Στραματσόνι έτοιμος να κάνει καταγγελία εναντίον των Πράσινων!
| 2018-02-25 08:15:00

Τορπίλη! Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ανάβει φωτιές - Γιατί απειλεί με καταγγελία

Sportdog Team
Τορπίλη! Πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού ανάβει φωτιές - Γιατί απειλεί με καταγγελία

Θα σας σηκωθούν τα μαλλιά όταν μάθε για ποιον πρόκειται!

Σύμφωνα με τη LiveSport ο Αντρέα Στραματσόνι αρνήθηκε την αποπληρωμή σε 33 δόσεις που του πρότεινε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να καταβληθούν 182.000 στο ελληνικό Δημόσιο, καθώς ισχυρίζεται πως η ομάδα πρέπει να αποπληρώσει την εφορία.

Στην επιστολή που απέστειλε ο δικηγόρος του στον Βασίλη Κωνσταντίνου δεν γίνεται λόγος για το ποσό που χρωστάει ο Παναθηναϊκός στον Ιταλό, παρά μόνο ότι απειλεί με καταγγελία αν δεν αποπληρωθεί.

«Έχοντας λάβει υπόψιν μας την μέχρι τώρα συμπεριφορά του συλλόγου η πρότασή σας απορρίπτεται σε όλο της το εύρος. Η μη συνεργασία από την πλευρά του Παναθηναϊκού έχει δημιουργήσει μεγάλη οικονομική ζημιά στον κ. Στραματσόνι. Σας ζητάμε να καταβάλλεται στον τραπεζικό του λογαριασμό όλο το ποσό το οποίο προέρχεται από την συνεργασία σας», αναφέρεται στην επιστολή η οποία καταλήγει: «σε περίπτωση που ο σύλλογός σας δεν πληρώσει τα οφειλόμενα, μας έχει ήδη δοθεί εντολή από τον πελάτη μας να προχωρήσουμε αμέσως σε καταγγελίες κατά του Παναθηναϊκού ενώπιον των αρμοδίων αθλητικών και δικαστικών οργάνων χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση».

Η πλευρά του Στραματόνι πλήρωσε την 1η και 2η δόση στην εφορία, μαζί και με το πρόστιμο που επιβλήθηκε και ο δικηγόρος του Ιταλού έστειλε τα αποδεικτικά στοιχεία στον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Οφειλές υπάρχουν και προς τους συνεργάτες του, Ρομπέρτο Μούτσι, Φεντερίκο Πανοντσίνι, Ομάρα Ντανέζι και Βιτσέντζο Σάσο οι οποίοι θα πρόκειται να κινηθούν στην ίδια κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags