Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο ξέσπασμα στον Πειραιά, όλοι στην πυρά - «Ρουκέτες» για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Κομίνη και... Βάλνερ!
| 2018-03-20 09:30:00

Απίστευτο ξέσπασμα στον Πειραιά, όλοι στην πυρά - «Ρουκέτες» για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Κομίνη και... Βάλνερ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτο ξέσπασμα στον Πειραιά, όλοι στην πυρά - «Ρουκέτες» για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Κομίνη και... Βάλνερ!

Τρελές ατάκες κατά πάντων, ποιος «δίνει» το πρωτάθλημα και σε ποιον;

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις στις δικαστικές υποθέσεις και κυρίως με τη στάση που κρατά ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Γιώργος Κομίνης.

Στο Λιμάνι «βράζουν» με όσα συμβαίνουν στο κατά τ’ άλλα «πιο συναρπαστικό και δίκαιο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών» και θεωρούν ότι οι αποφάσεις «μαγειρεύονται» και ότι ανοίγει ο... ασκός του Αιόλου ώστε κάθε τίτλος από εδώ και πέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες και να αποφασίζεται «στα χαρτιά». 

Στον Πειραιά θεωρούν ότι με το υπόμνημά του ο διαιτητής, Γιώργος Κομίνης, τυλίγει το πρωτάθλημα σε μια κόλα χαρτί και το παραδίδει στην Ένωση, εξυπηρετώντας όπως υποστηρίζουν, τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια κινούν παρασκηνιακά τα νήματα της διαιτησίας. 

Στα... κάγκελα βρίσκονται και οι οπαδοί του Ολυμπιακού με όσα συντελούνται τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδοσφαίρου και βάλλουν κατά της κυβέρνησης, αλλά και της ΕΠΟ, θεωρώντας πως χρειάστηκαν -όπως λένε- να κάνουν ένα σωρό μεθοδεύσεις για να στερήσουν το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό των τελευταίων ετών.

Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί θεωρούν ότι ο Γιώργος Κομίνης έκανε επιλεκτική αναφορά των γεγονότων της Τούμπας και των αιτιών που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα και όπως σημειώνουν, με τις πράξεις του δείχνει είτε ότι κάτι φοβάται είτε ότι εξυπηρετεί συμφέροντα. Γενικότερα, θεωρούν ότι είναι υπόλογος για τη στάση του, όπως και η ΕΠΟ...

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι δεν ξεχνούν όσα συνέβησαν και στο μεταξύ τους ντέρμπι με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν ένα οφθαλμοφανές, όπως υποστηρίζουν, επιθετικό φάουλ πάνω στον Αλμπέρτο Μποτία από τον Γιώργο Γιακουμάκη κατακυρώθηκε κανονικά ως γκολ, αλλά και τα μικρής έκτασης επεισόδια που ακολούθησαν μετά τη λήξη του ματς, με τον Ολυμπιακό όμως να στήνεται στο... απόσπασμα.

Όπως σημειώνεται μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί φέτος τέσσερις φορές σε άδεια γήπεδο εντός έδρας για επεισόδια, τα οποία δεν θυμάται κανείς, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν αναλογικά πολύ πιο ελαφριές ποινές για τα φοβερά έκτροπα με τα μαχαιρώματα στον τελικό του περσινού Κυπέλλου, που τα είδε όλη η Ελλάδα...   

Γενικότερα στο Λιμάνι θεωρούν πως το φετινό πρωτάθλημα ήταν «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την Ένωση να... ρίχνει στο ζύγι τον μέχρι πρόσφατα συνοδοιπόρο της στην «εξυγίανση», αρπάζοντάς του τον τίτλο. Είναι ένα πρωτάθλημα που όπως υποστηρίζουν οι Ερυθρόλευκοι θα το κατακτήσει πιθανότατα η ΑΕΚ «στα χαρτιά», διαγράφοντας μονοκοντυλιά όλη την εκστρατεία που είχαν κάνει οι Ενωσίτες για το «πρωτάθλημα του Βάλνερ» από τον Ολυμπιακό.  

Τέλος, στον Πειραιά δεν ξεχνούν ότι η μοναδική ομάδα που ζητούσε διακοπή του πρωταθλήματος έως ότου να ξεκαθαρίσουν οι δικαστικές υποθέσεις ήταν η ΑΕΚ, «χατίρι» που τελικά της έγινε κι έτσι θα επιτευχθεί ο πλάγιος στόχος της, που δεν ήταν άλλος από την ξεκούραση των ταλαιπωρημένων ποδοσφαιριστών της ενόψει του φινάλε του μαραθωνίου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags