Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστιος κίνδυνος στον τελικό! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ… ορίζουν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου
Ποδόσφαιρο
| 2018-04-25 17:35:00

Τεράστιος κίνδυνος στον τελικό! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ… ορίζουν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

Sportdog Team
Τεράστιος κίνδυνος στον τελικό! ΑΕΚ και ΠΑΟΚ… ορίζουν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου

Όλα κρέμονται σε μία κλωστή.

Το ρεπορτάζ του Sportdog.gr για τον τεράστιο κίνδυνο που υπάρχει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, λόγω της παρουσίας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και του… πρότερου άσχημου βίου των οπαδών τους, επιβεβαίωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού σε δηλώσεις του τόνισε πως ο κίνδυνος Grexit παραμένει ορατός και συμπλήρωσε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρίνει πάρα πολλά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ άνθρωποι της FIFA για να δουν εάν και εφόσον θα κυλήσουν όλα ομαλά.

Αυτή είναι άλλωστε και η ενημέρωση που έχει ο πρόεδρος της ΕΠΟ της Βαγγέλης Γραμμένος και αυτό θα μεταφέρει τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες θα πρέπει να… προσέχουν τους οπαδούς τους, καθώς εάν συμβεί το παραμικρό, θα την πληρώσει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Βασιλιεάδης για τον κίνδυνο Grexit και τον τελικό του Κυπέλλου:

Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, θέλει οργανωμένη, συντονισμένη προσπάθεια με παίκτες και παράγοντες αποφασισμένους να βοηθήσουν. Δεν το θέλουν ιδιαίτερα, με τις τιμωρίες όμως θα βάλουν μυαλό και θα συνταχθούν με το σωστό. Το θέμα του Grexit τίθεται για πρώτη φορά, σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω της στάσης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου προς το ποδόσφαιρο, δεν είναι θέμα σύγκρουσης της Πολιτείας με το ποδόσφαιρο. Οπότε, το αν θα συμβεί εξαρτάται από τους συλλόγους, αν θέλουν να πυροβολήσουν τα πόδια τους δεν τους το απαγορεύει κανένας.

Να καταλάβουν την κρισιμότητα των στιγμών, να συμπλεύσουν με την προσπάθειά μας, γιατί το Grexit θα είναι καταστροφικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα απομονωθεί η χώρα μας σε όλα τα επίπεδα και θα μείνει πολύ πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη. 15 ομάδες δέχθηκαν άμεσα την πρότασή μας, στο σύνολό τους όλες έμμεσα. Όταν μπλέκουμε το ποδόσφαιρο και την πολιτική πολλά μπορούν να συμβούν, αλλά να βαδίσουμε όλοι μαζί σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Συμπλέουμε με τις διεθνείς ομοσπονδίες και από το καλοκαίρι θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα. Υπάρχουν 2-3-4 παράγοντες που συνεχίζουν στο ίδιο βιολί και κάνουν φασαρία όλη τη χρονιά. Από τη στιγμή που δεν εισακουστήκαμε και οι δηλώσεις δεν κρίνονται από το Πειθαρχικό, αυτό θα γινόταν. Ελπίζουμε από το καλοκαίρι και μετά, με νέο κανονιστικό πλαίσιο, να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα. Είναι μεγάλο πρόβλημα και δυσφημεί το σύνολο του προϊόντος, δεν είναι μόνο ελληνικό το πρόβλημα, μας το ζητούν και οι Ομοσπονδίες. Από του χρόνου όμως πιστεύω ότι θα το σκέφτεται δύο φορές κάποιος για να μιλήσει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags