Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: Χαμός στον ΠΑΟ, νέο πρόσωπο στο deal - Αυτός έρχεται με τον Ταϊλανδό, σκάει «βόμβα»
| 2018-04-26 11:40:00

Αποκάλυψη: Χαμός στον ΠΑΟ, νέο πρόσωπο στο deal - Αυτός έρχεται με τον Ταϊλανδό, σκάει «βόμβα»

του Νίκου Στεργίου
Αποκάλυψη: Χαμός στον ΠΑΟ, νέο πρόσωπο στο deal - Αυτός έρχεται με τον Ταϊλανδό, σκάει «βόμβα»

Ποιος Πίνι Ζαχάβι; Άλλος ετοιμάζεται για το Τριφύλλι. Μόνο εδώ!

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει καμία διοικητική εξέλιξη τις τελευταίες μέρες, καθώς άπαντες αναμένουν την άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ από την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να γίνουν οι τελικές οι συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο για την παραχώρηση της «πράσινης» ΠΑΕ.
 
Μάλιστα, σημερινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ταϊλανδός μεγιστάνας δεν αναμένεται μόνος του στην Ελλάδα, αλλά θα έχει στο πλευρό του και τον διάσημο μεγαλοατζέντη, Πίνι Ζαχάβι, για τον οποίο από την πρώτη στιγμή υπάρχει έντονη φημολογία ότι έχει άμεση εμπλοκή στο όλο deal.
 
Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, θεωρείται πολύ δύσκολο ο εν λόγω μάνατζερ να έρθει στην Αθήνα και να συζητήσει επίσημα με το αφεντικό του Τριφυλλιού, καθώς απαγορεύεται στους εκπροσώπους προπονητών και παικτών να κάνουν διαπραγματεύσεις για την αγορά ομάδων και να συμμετέχουν σε επενδυτικά σχήματα.
 
Η παρουσία του Πίνι Ζαχάβι στις τελικές κουβέντες με τον Γιάννη Αλαφούζο θα επιβεβαιώσει, άλλωστε, ότι ο γνωστός ατζέντης είναι αυτός που κινεί τα νήματα, κάτι το οποίο προφανώς θέλει να αποφύγει για τον λόγο που προαναφέραμε, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι όντως μπορεί να έχει ενεργό ρόλο στη συγκεκριμένη υπόθεση.
 
Πάντως, από την άλλη, ο Πίνι Ζαχάβι είναι πολύ πιθανό να στείλει στην Ελλάδα… αντιπρόσωπο. Κι αυτός μπορεί να είναι ο ανιψιός του, Άνταβ Ζαχάβι, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και τον χρησιμοποιεί πολύ συχνά σε ανάλογες δουλειές και του δίνει σημαντικούς ρόλους.
 
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν και εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, ο ανιψιός του Άνταβ Ζαχάβι να αναλάβει κάποια θέση στην επόμενη μέρα του Τριφυλλιού, καθώς πρόκειται για ένα άτομο που έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στην αγορά και, βεβαίως, απολαμβάνει τις «πλάτες» του θείου του, ο οποίος ως γνωστόν «λύνει και δένει» στον χώρο του ποδοσφαίρου.   
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags