Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι μεταγραφάρα - Παικταράς... τσάμπα στον Ολυμπιακό - Το «υπογράφει» ο Μαρτίνς!
| 2018-05-01 12:10:00

Αυτή είναι μεταγραφάρα - Παικταράς... τσάμπα στον Ολυμπιακό - Το «υπογράφει» ο Μαρτίνς!

του Νίκου Στεργίου
Αυτή είναι μεταγραφάρα - Παικταράς... τσάμπα στον Ολυμπιακό - Το «υπογράφει» ο Μαρτίνς!

Τρέχει να τον αρπάξει από κορυφαίες ομάδες. Πολυεργαλείο με τα όλα του!

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται πλέον για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, έχει σηκώσει μανίκια και παράλληλα με το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, ασχολείται και με τις προσθήκες που θα γίνουν το καλοκαίρι.

Οι Πειραιώτες, παρότι θα μειώσουν το μπάτζετ, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν πολλές και ποιοτικές μεταγραφές και γι' αυτό θα προσπαθήσουν να κινηθούν έξυπνα στην αγορά, φέρνοντας δηλαδή παίκτες με χαμηλό κόστος, οι οποίοι όμως θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στο υψηλό επίπεδο. Σε αυτό έχει ζητηθεί και η βοήθεια του Μαρτίνς, ο οποίος εδώ και μέρες τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις παικτών από την Πορτογαλία.

Μία εξ αυτών, όπως σας έχει αποκαλύψει το sportdog.gr, είναι και ο Αντρέ Πεντρόσα, τον οποίο ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, παρακολούθησε από κοντά στην τελευταία αναμέτρηση της Σετουμπάλ κόντρα στην Πόρτο. Μάλιστα, ο 21χρονος άσος, τη δεδομένη χρονική στιγμή, φαίνεται πως είναι η μοναδική υπόθεση από την Πορτογαλία που απασχολεί σοβαρά τους Πειραιώτες.

Ο Πεντρόσα είναι αμυντικός χαφ και μπορεί να αγωνιστεί και ως στόπερ υπό προϋποθέσεις, θεωρείται ως ο καλύτερος παίκτης της... μέτριας Σετουμπάλ, ενώ δεν είναι τυχαίο πως τον ήθελε ο Μαρτίνς και όταν ήταν ακόμα στον πάγκο της Γκιμαράες. Επίσης, δεν είναι τυχαίο πως βγήκε από το ψυγείο για να αγωνιστεί κόντρα στην Πόρτο, ματς στο οποίο γνώριζαν από πριν ότι θα βρίσκεται στις εξέδρες ο κόουτς του Ολυμπιακού, καθώς ο Πεντρόσα δεν έπαιζε από τον Γενάρη μετά την άρνησή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο 21χρονος χαφ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, καθώς ήδη υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Μπράγκα, ενώ στο... κόλπο εσχάτως έχουν μπει τόσο η Μπενφίκα όσο και η Σπόρτινγκ. Ωστόσο, οι δύο συγκεκριμένες ομάδες δεν τον θέλουν για την πρώτη ομάδα, αλλά για την Β', καθώς από του χρόνου οι Πορτογάλοι θα έχουν σχετικό πρωτάθλημα.

Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να... τρέξει την πρόταση του Μαρτίνς, την οποία σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, θα έχει αρκετές πιθανότητες για να κλείσει τον Πεντρόσα, η χρηματιστηριακή αξία του οποίου ανέρχεται στις 700.000 ευρώ σύμφωνα με το transfermarkt.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags