Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη ανατροπή στον ΠΑΟ - Παγώνει τον «σίγουρο» του Νταμπίζα ο Παϊρόζ; Τότε οι εξελίξεις...
| 2018-05-11 22:30:00

Απίθανη ανατροπή στον ΠΑΟ - Παγώνει τον «σίγουρο» του Νταμπίζα ο Παϊρόζ; Τότε οι εξελίξεις...

του Νίκου Στεργίου
Απίθανη ανατροπή στον ΠΑΟ - Παγώνει τον «σίγουρο» του Νταμπίζα ο Παϊρόζ; Τότε οι εξελίξεις...

Φοβερά πράγματα στον Παναθηναϊκό, καθώς όλα μπορεί να έρθουν... ανάποδα.

Αφού «κλείδωσε» η αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο του, ο Παναθηναϊκός καλείται να βρει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στη νέα σεζόν και ο Γιώργος Δώνης φέρεται να είναι ο επικρατέστερος, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με σχετικά ρεπορτάζ, το όνομα του Έλληνα τεχνικού βρισκόταν εδώ και καιρό στη λίστα της ομάδας, ενώ μετά την επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, το ενδεχόμενο της πρόσληψης Δώνη μοιάζει να κερδίζει ακόμα περισσότερους πόντους.

Άλλωστε, οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από τη συνεργασία τους στη Λάρισα και τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για συνεχείς επαφές του Νταμπίζα με τον Δώνη το τελευταίο διάστημα, προκειμένου ο δεύτερος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού έχει θετική γνώμη και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος φέρεται να τον προκρίνει ως την ιδανική λύση για τον πάγκο της ομάδας.

Τα δεδομένα, πάντως, δεν αποκλείεται να ανατραπούν ανάλογα με τις εξελίξεις. Κατ’ αρχήν, ο Δώνης σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική του Παναθηναϊκού, όμως περιμένει να δει τι θα γίνει με την υπόθεση της αλλαγής σελίδας στο ιδιοκτησιακό κομμάτι του συλλόγου και την εμπλοκή της «PanAsia». Η οριστικοποίηση του deal θα είναι ένα σημαντικό βήμα για να πάρει οριστικά θετική απόφαση ο Δώνης.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι ο εκπρόσωπος της «PanAsia», Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά του στο συγκεκριμένο ζήτημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, το κλίμα που εισπράττεται από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία είναι πως θα περιμένει πρώτα να ολοκληρωθούν τα τυπικά για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ και μόνο τότε, δηλαδή από τα τέλη Ιουνίου και έπειτα, θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή.

Συνεπώς, τόσο η προοπτική του Δώνη όσο και οποιουδήποτε άλλου υποψηφίου τεχνικού πολύ δύσκολα θα ξεκαθαρίσει προτού «σφραγιστούν» οι αλλαγές στο ιδιοκτησιακό της «πράσινης» ΠΑΕ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags