Facebook Pixel Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με Βέρνμπλουμ, Πρίγιοβιτς μετά το Μουντιάλ
| 2018-06-06 12:15:00

Όλα τούμπα στον ΠΑΟΚ με παικταρά, «όχι» Λουτσέσκου στο... κτήνος - Τι «παίζει» με τα αδέλφια Σαββίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Όλα τούμπα στον ΠΑΟΚ με παικταρά, «όχι» Λουτσέσκου στο... κτήνος - Τι «παίζει» με τα αδέλφια Σαββίδη

Χαμός με τα μεταγραφικά στην Τούμπα και πρωτοσέλιδο-βόμβα!
 

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ παραμένει ο κορυφαίος στόχος του ΠΑΟΚ για τα χαφ, ωστόσο η περίπτωση του Σουηδού άσου δεν είναι τελικά τόσο προχωρημένη όσο παρουσιαζόταν όλο το τελευταίο διάστημα.
 
Ο παίκτης έχει όντως στα χέρια του την καλύτερη προσφορά από τον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο δε βιάζεται να απαντήσει, περιμένοντας προφανώς κάτι καλύτερο, ενώ δεν έχει πεισθεί ακόμα να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει τις… ομορφιές της πόλης και να «ψηθεί» πιο εύκολα να πει το πολυπόθητο «ναι».
 
Σε καμία περίπτωση, βέβαια, η μεταγραφή δεν έχει «ναυαγήσει», όπως φημολογείται, καθώς ο ΠΑΟΚ παραμένει πάντα το φαβορί για την απόκτηση του έμπειρου μέσου, ωστόσο σίγουρα η υπόθεση δε θεωρείται «κλεισμένη» και φαίνεται πως υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι ο παίκτης να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, ενώ όλα μπορεί να τιναχθούν στον αέρα, αν και εφόσον προκύψει ξαφνικά μία πιο ελκυστική προοπτική για την καριέρα του.
 
Θέλει μπαλαδόρο ο Λουτσέσκου
 
Εξάλλου, ο Πόντους Βέρνμπλουμ αποτελεί διακαή πόθο και του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θέλει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Σουηδού. Ακόμα κι αν, δηλαδή, δεν προχωρήσει του 31χρονου άσου, ο Ρουμάνος τεχνικός θα ζητήσει έναν χαφ με παρόμοια στοιχεία, που να ξέρει, δηλαδή, μπάλα, να είναι μαχητικός, ικανός ανασταλτικά και να μπορεί κυρίως να συνδέσει τις γραμμές. Δε θέλει, επομένως, όπως γράφεται, ένα μέσο που θα είναι «κτήνος» και θα αρέσκεται μόνο στο να «τρώει» τους αντιπάλους.
 
Σολδάνο «φέρνει» ο Νίκος Σαββίδης
 
Σε ό,τι αφορά ένα νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο για την επίθεση του ΠΑΟΚ, αυτό του Αργεντινού, Φράνκο Σολδάνο, της Ουνιόν Σάντα Φε, πρόκειται για μια επιλογή που βρίσκεται όντως στην «ασπρόμαυρη» λίστα και «προωθείται» από τον έτερο γιο του Ιβάν Σαββίδη, Νίκο Σαββίδη, ο οποίος δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη αγορά. Δεν είναι, πάντως, εύκολη περίπτωση, με τον παίκτη να κοστολογείται στα 3,5 εκατ. ευρώ και να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020.
 
Θυμίζουμε ότι Νίκος Σαββίδης διευθέτησε πέρυσι τη μεταγραφή του επίσης Αργεντινού, Ροντρίγκο Ρέι, ενώ όσο περνάει ο καιρός τόσο γίνεται πιο ενεργός για τις φετινές κινήσεις ενίσχυσης, όπως ακριβώς και ο αδερφός του, Γιώργος.
 
Πρίγιοβιτς μετά το Μουντιάλ
 
Στο μεταξύ, εντυπωσιακό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Metrosport», το οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα στο γεγονός ότι στην Τούμπα αναζητούν ήδη τον διάδοχο του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Η εφημερίδα, που συχνά εκφράζει θέσεις τις «ασπρόμαυρης» διοίκησης, τονίζει ότι στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για ένα φορ κλάσης που θα έρθει για βασικός, θεωρώντας προφανώς «τελειωμένο» τον Σέρβο.
 
Βεβαίως, όπως σας έχουμε γράψει αρκετές φορές, η πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αναμένεται να δρομολογηθεί μετά το Μουντιάλ, όπου στον ΠΑΟΚ αναμένουν ότι με τις εμφανίσεις του θα ανεβάσει την τιμή του.

Οι «ασπρόμαυροι», άλλωστε, είναι «υποχρεωμένοι» να παραχωρήσουν τον παίκτη, για να παρουσιάσουν τα έσοδα που απαιτούνται στα ταμεία της ΠΑΕ, λόγω του financial fair play. Κι αν ο διεθνής «killer» πιάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο την απόδοση που όλοι περιμένουν στον ΠΑΟΚ, τότε θα έρθει και η μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό που πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να αρνηθούν...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags